Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος στους Άβαντες! Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Το σίριαλ καθόλου τυχαίο δεν είναι που διανύει την τρίτη επιτυχημένη του σεζόν! Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια;

Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη  της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στο Νικηφόρο. Η Δρόσω μελετά την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του. Όμως ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Από την άλλη ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες. Στο μεταξύ ο Μπάμπης γυρίζει και όλο το χωριό είναι στο πλευρό του!

Το σχέδιο του Άγγελου!


Ο Άγγελος μιλά στη Σοφούλα για το σχέδιο του για τον Θανάση και προσπαθούν πλέον και οι δυο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις συγκρούσεις, ενώ η Ελένη είναι σε δύσκολη θέση. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την διαλύσει.  Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που περνάει στο στρατό. Τότε εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα.

Δρόσω και Κωνσταντής στο πλευρό της Ζωής!

Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω θα βοηθήσουν τη Ζωή. Η Ουρανία παρά τις αντιρρήσεις του Κυριάκου αποκαλύπτει στον Μπάμπη πως χωρίζουν. Ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας. Στο μεταξύ ο Δούκας αποφασίζει να φύγει απ’ το σπίτι ενώ ο Μελέτης νιώθει αποκλεισμένος απ’ τον Δούκα που τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Ο Δούκας συμμαχεί με το Διαφάνι!

Ο Δούκας ανακαλύπτει έντρομος τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο κι αυτήν τη φορά, αποφασίζει να συμμαχήσει με το Διαφάνι. Πώς θα πάρουν οι υπόλοιποι αυτήν την απόφαση; Η Ασημίνα και η Ρένα έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Ελένη ανησυχεί με την αλλαγή συμπεριφοράς και τα ξεσπάσματα του Λάμπρου. Το παρελθόν του Ακύλα επιτέλους βγαίνει στο φως, αλλά τα λάθη του παρελθόντος θα γίνουν και πάλι. Όμως μία απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους.