Η δραματική σειρά «Ήλιος» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη, συνεχίζει να κρατάει καθημερινή συντροφιά στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Μάλιστα αυτές συνοδεύονται με την έλευση νέων προσώπων. Η πρώτη που θα δούμε είναι η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία θα υποδυθεί τη Γεωργία, ενώ στη συνέχεια  πρόκειται να ακολουθήσει ο Λάζαρος Βασιλείου.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Αντρέα ο οποίος εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή της Ελένης (Ελένη Βαΐτσου) και αναστατώνει την καθημερινότητά της, με τα αληθινά κίνητρά του να είναι άγνωστα. Τα γυρίσματά του βρίσκονται σε εξέλιξη και η τηλεοπτική παρουσία του αναμένεται να γίνει σύντομα.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Λάζαρου Βασιλείου ήταν η έκτακτη συμμετοχή του, για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, στην αισθηματική κομεντί του STAR «Έρωτας με διαφορά».

Ήλιος: Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Αλίκη προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία με την Λεϊλά για το καλό της Αζίζα. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν η Εύα ανακαλύπτει δυο πλαστά διαβατήρια στην τσάντα της Λεϊλά… Η Αθηνά δέχεται να πάνε όλοι μαζί μια εκδρομή με τον Μάνο και τη Βίβιαν, χωρίς να υποψιάζεται την αλήθεια για εκείνον. Η Λήδα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ανάγκη της να γνωρίσει καλύτερα τον Κωνσταντίνο και στην απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Αντώνη. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει ξανά μια ευκαιρία στον Ιάσωνα. Η Λεϊλά δέχεται απειλές απ’ τους διακινητές, ενώ η Ελπίδα μαθαίνει για την αληθινή της δράση. Ο Μάνος εκμεταλλεύεται ένα ατύχημα του Αχιλλέα προκειμένου να εκτελέσει το σκοτεινό του σχέδιο…