Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πορεία της σειράς, Ήλιος. Η Αθηνά κάνει κάποιες κινήσεις που προβληματίζουν στη σειρά του ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να δίνει την έγκριση του για να την κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Η Αθηνά βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς δεν μπορεί να αποδείξει πως ο Μάνος είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Στέφανο και  προσπαθεί να εκδικηθεί. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

‘Ολα αρχίζουν όταν η γυναίκα πιστεύει πως ο Στέφανος άρπαξε το παιδί της από το αυτοκίνητό της. Η ίδια τον καλεί στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Εκεί, ο άντρας αρνείται τις κατηγορίες με αποτέλεσμα το περιβάλλον της γυναίκας να ανησυχεί και να πιστεύει πως η εμμονή της με τον Στέφανο την κάνει να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα.

Τότε ο Αχιλλέας τής προτείνει να ξεκινήσει μια αγωγή με φάρμακα. Η στάση του την απογοητεύει και είναι σε απόγνωση που κανείς δεν την πιστεύει.

‘Ετσι, αποφασίζει να φύγει με το παιδί της.’Ομως ο ψυχολόγος τη σταματάει και πλέον είναι πεπεισμένος πως η αγαπημένη του αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα. Την επόμενη μέρα, εκείνη, κρυφά από τον άντρα, ζητάει τη βοήθεια της Αλίκης για να την κρύψει κάπου με το παιδί, ώστε να χάσει ο Στέφανος τα ίχνη της.
Παράλληλα, ο τελευταίος προχωράει το σχέδιό του για να παγιδεύσει την Αθηνά. Την ίδια κιόλας μέρα, πραγματοποιείται έκρηξη στο σπίτι της και εκείνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς – απολογείται για το περιστατικό.

Ήλιος: Ο Στέφανος εφαρμόζει το σκοτεινό του σχέδιο!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στέφανος εφαρμόζει το σκοτεινό του σχέδιο με την Αθηνά να πέφτει στην παγίδα του και τον Αχιλλέα να κινδυνεύει ξανά. Ο τελευταίος δέχεται ένα χτύπημα και οδηγείται στο νοσοκομείο και η Αθηνά δίνει κατάθεση στην Αστυνομία για το παραπάνω συμβάν.

Η ίδια προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως πίσω από όλα όσα συμβαίνουν κρύβεται ο Στέφανος. Όμως τα στοιχεία των Αρχών οδηγούν σε εκείνη και τη συλλαμβάνουν. Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας συνέρχεται και ανησυχεί για την ψυχική υγεία της Αθηνάς.’Ετσι, υπογράφει ως γιατρός της συγκατάθεσή του να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, παρά τις προσπάθειες εκείνης να την πιστέψουν! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην Καβάλα επικρατεί πανικός μιας και ένας μανιακός δολοφόνος σκοτώνει νοσοκόμες. Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα μίας γυναίκας κοντά στη φάρμα και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα του κατά συρροή δολοφόνου!

Στον της τόπο του εγκλήματος, οι Αρχές ανακαλύπτουν , ένα στοιχείο που τους οδηγεί στους υπαλλήλους της φάρμας και ο Χρήστος στρέφει τις υποψίες του στον Αντρέα. Κι ενώ αυτή η υπόθεση τρομάζει τους ήρωες, η Λήδα συγκρούεται με την αδελφή της, εξαιτίας της καταγγελίας εναντίον της. Η Αρτεμις βγαίνει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα ο Αντώνης και ο Νικήτας να ανησυχούν για τη Λήδα.

Η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσά τους ανησυχεί και τον Κωνσταντίνο. Ωστόσο, η Άρτεμις είναι αποφασισμένη να πολεμήσει τη Λήδα, με όποιον τρόπο μπορεί, και έτσι συγκρούεται ξανά μαζί της.

Λίγες ώρες μετά και καθώς η τελευταία επιστρέφει στο σπίτι, δέχεται ι μια επίθεση που την τρομάζει. Ευτυχώς καταφέρνει να ξεφύγει.

Παρόλο που όλοι πιστεύουν πως της επιτέθηκε ο μανιακόςδολοφόνος, εκείνη είναι σίγουρη πως από πίσω από αυτό κρύβεται η αδελφή τπς, η οποία θέλει να τη βλάψει. Όμως τόσο ο Νικήτας όσο και ο Αντώνης αγωνιούν για τη ζωή και την ασφάλειά της.