Η Μαρίκα και η Δεσποινιώ μαθαίνουν το αυστηρό πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα την οικονόμοστη σειρά Οι Ψυχοκόρες αλλά και από την Όλγα την παλιά ψυχοκόρη. Σύντομα, η Μαρίκα βλέπει τη σκληρή πλευρά της Νέλλας, που γίνεται σαδιστική όταν η απόπειρα της Μαρίκας να μάθει νέα για τις αδελφές της αποτυγχάνει. Η Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα τη μόρφωση της Βασιλικής, καθώς αυτό φαίνεται να της ανοίγει την πόρτα της πολιτικής ως εκπρόσωπος του γυναικείου κινήματος, με τον σύζυγό της Παύλο να είναι καυστικά επικριτικός, τόσο απέναντι στη Μάγια όσο και στη Βασιλική. Η ίδια λέει ότι με τη βοήθεια της Βασιλικής θα ανοίξει την πόρτα πού θέλει στη Βουλή. Θα τη μορφώσει, θα της δώσει τη θέση που τηε αξίζει ατην κοινωνία και έτσι όλοι θα καταλάβουν πως οι γυναίκες έχουν ίσα δικαιώματα και τους αξίζει και μια θέση στην κυβέρνηση. Όμως εκείνος δεν συμμερίζεται τη χαρά της. Της λέει ότι πολύ φοβάται πως θα απογοητευτεί τόσο η ίδια ως Μάγια όσο και οι ιδέες της. Επιπλέον της λέει να κάνει μία χάρη στον εαυτό της και να τη διώξει αφού δεν ξέρει καν αν είναι μία κλέφτρα που θέλει να της κάνει κακό!

Εν τω μεταξύ η Φρόσω δέχεται την ευλογία τον παπά αλλά και τη συμβουλή του, που της λέει ότι είναι σωστό να δεχτεί τον Νάτση στο δωμάτιό της. Ο τελευταίος λοιπόν μπαίνει στη κάμαρά της το βράδυ και τη βιάζει. Εκείνη κλαίει με αναφιλητά.

Μετά την προδοσία της Όλγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα. Η Αρχοντούλα της επισημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να αντέξει νηστική τρεις ημέρες. Η ίδια αναρωτιέται πώς θα κάνει τόσο σκληρές δουλειές αφού δεν θα την κρατήσουν τα πόδια της! Εκείνη ωστόσο δεν ακούει κουβέντα.

Στο μεταξύ, ο Κοσμάς Κοτρώτσης γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς και η σύζυγός του που το καταλαβαίνει, θορυβείται. Ενώ η Φρόσω προσπαθεί να γιατρέψει το τραυματισμένο της σώμα και να συνέλθει από τη συνειδητοποίηση ότι όλα γίνονται εν γνώσει της Ευανθίας, οι επισκέψεις του Νάτση στο δωμάτιό της συνεχίζονται. Η Βασιλική, με απόφαση της Μάγιας, ξεκινά μαθήματα για να γίνει το πρόσωπο της ένωσης «Νέας Γυναίκας», προκαλώντας την οργή του Παύλου. Ο γιος του Παύλου και της Μάγιας, Ερμής, καταλαβαίνει το μυστικό της Βασιλικής!

 

Οι Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Πόλεμος, η Red Bull απαντά στον πατέρα του F1 Μαξ Φερστάπεν, αλήθειες και ψέματα

Ελεονώρα Μελέτη: Καρφί για την Μαρία Ηλιάκη-Ευτυχώς που παραδέχτηκε ότι έλεγαν χοντράδες!