Μία νύχτα που κανένα από τα μέλη της οικογένειας Αρχοντάκη στη σειρά Η Παραλία δεν βρίσκεται στο σπίτι, χτυπά η καταστροφή. Η Υπατία, που δεν μπορεί να κουμαντάρει τα συναισθήματά της, αφήνει τα βήματά της να την οδηγήσουν στην αγαπημένη της παραλία, εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη με ένα γεγονός που τη συγκλονίζει. Ο Δημητρός βρίσκεται νεκρός και η ανακάλυψη αυτή πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη την κοινωνία των Ματάλων, που καλείται και πάλι να διαχειριστεί τον θάνατο.

Αυτή τη φορά, όμως, το σοκ είναι ακόμη πιο μεγάλο… Αν στον θάνατο της Ρηνιώς κάποιοι μπορούσαν εύκολα να δουν τα κίνητρα στα κτήματα που η κοπέλα αρνιόταν πεισματικά να πουλήσει, τώρα κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα ήθελε τον Δημητρό νεκρό.

Η οικογένεια των Αρχοντάκηδων βυθίζεται στο πένθος, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει τον τραγικό χαμό, ενώ η Υπατία αναγκάζεται να αναβάλει την αναχώρησή της από την Κρήτη, προκειμένου να μείνει κοντά στους δικούς της και να τους στηρίξει στην πιο δύσκολη στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να δεχθεί τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου που είχε καρδιά και μυαλό μικρού παιδιού και, μπροστά ατην τραγωδία, οι χίπηδες και οι άνθρωποι του χωριού ενώνονται και θρηνούν παρέα. Ο αποχαιρετισμός είναι δύσκολος και σκληρός, ειδικά για τη Νικολίνα, που καταρρέει. “Ομως, ο Καραχάλιος συνεχίζει τις έρευνες και επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για όλους.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός συνέρχεται-Τι θα κάνουν με τον Αντρέα;

F1: Top 5 οδηγών και Top 10 στιγμών στο Ιαπωνικό GP

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ανακαλύπτει μία νεκρή γυναίκα-Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Δημοσθένης!