Τα Χριστούγεννα έρχονται και οι χίπηδες στη σειρά Η Παραλία, καλούν όλο το χωριό σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Mermaid cafe. Η Υπατία, που περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τον Χάρι, έχει βρει μια διέξοδο στη θλίψη που της προκάλεσε ο χαμός της μητέρας της. Ο Διονύσης, βέβαια, παρατηρεί τη σχέση που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μεταξύ τους και έχει  τις αντιρρήσεις του. Λέει αυστηρά στην κόρη του να απομακρυνθεί, όμως εκείνη αντιδρά έντονα και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να το κάνει.

Αυτές τις μέρες που η νοσταλγία τούς πλημμυρίζει όλους, η σκέψη της γυρίζει συνέχεια στους δύο ανθρώπους που έχασε τόσο απότομα από τη ζωή της, την Αντιγόνη και τη Ρηνιώ. Κι όμως, οι κουβέντες της με τον Χάρι τής χαρίζουν το χαμόγελο, κι εκείνη με τη σειρά της καταφέρνει να βγάλει τον Δημητρό από τα σκοτάδια του χαρίζοντάς του χαρά και ελπίδα. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι άνθρωποι του χωριού έρχονται αντιμέτωποι με τα σκοτάδια των τελευταίων μηνών, αλλά καταφέρνουν να γεμίσουν τις καρδιές τους με αγάπη και φως. Η επόμενη μέρα, όμως, είναι πολύ διαφορετική για όλους… Μια απρόσμενη εξαφάνιση επαναφέρει τις πιο επώδυνες μνήμες στο μυαλό των κατοίκων των Ματάλων. Η δολοφονία της Ρηνιώς παραμένει ανεξιχνίαστη και αυτό το νέο μυστήριο οδηγεί στις πιο δυσοίωνες σκέψεις.

Αυτή τη φορά, όμως, οι χωριανοί είναι αποφασισμένοι να προλάβουν το κακό και ξεκινούν τις έρευνες για να εξιχνιάσουν το νέο μυστήριο, πριν εξελιχθεί σε τραγωδία. Η Νικολίνα, από την πλευρά της, αρχίζει να πιστεύει ότι ο Νικήτας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, καθώς δεν μπορεί να εξηγήσει με άλλο τρόπο την αλλόκοτη συμπεριφορά που έχει τελευταία…

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα-Τέλος και ο Γιώργος!

Viral: Οπαδοί της Λανς τρόλαραν φίλη της Άρσεναλ δείχνοντας της το σήμα της Τότεναμ (vid)

Πάνος Μιχαλόπουλος: Απίστευτο- Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός