Έπειτα από την εξομολόγηση του Σήφη, ο Καραχάλιος στη σειρά Η Παραλία, αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών και παρακολουθεί τον Λοΐζο ανακαλύπτοντας την κρυφή σχέση που έχει συνάψει με τον Τόμι. Παράλληλα, η κοινωνικότητα της Ελένης γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ δέχεται το επίμονο φλερτ του αδερφού μιας φίλης της από την λέσχη βιβλίου. Η Ελένη με τη σειρά της κολακεύεται αφάνταστα και επιδιώκει την παρέα του. Η επιστροφή του Μαρκ στο κοινόβιο των χίπιδων θα φέρει μεγάλη χαρά σε όλους αλλά θα προκαλέσει άγχος στην Μαρία η οποία δεν έχει μοιραστεί με κανέναν την αποχαιρετιστήρια νύχτα που πέρασαν μαζί.

Ο Διονύσης με βαριά καρδιά υποκύπτει στις πιέσεις της Υπατίας αλλά και της οικογένειάς του και κινητοποιώντας τις πολιτικές του γνωριμίες, μεσολαβεί ώστε ο Χάρι επιτέλους να αποφυλακιστεί. Ίσως βέβαια να είναι πλέον ήδη πολύ αργά. Ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει τον Λοΐζο και προς μεγάλη του έκπληξη τον ξεμπροστιάζει σχετικά με την εμπλοκή του στη σκοτεινή συνεργασία με τον Παπαγιαννάκη.

Ο Στιβ είναι υποτονικός με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο κοινόβιο και κυρίως με το γεγονός ότι ο Μάρτιν είναι ο νέος αρχηγός των χίπηδων. Στο κοινόβιο καταφθάνει η Σάρα, μια πανέμορφη κοπέλα η οποία τραβάει όλα τα βλέμματα του κοινοβίου και του χωριού λόγω της εμφάνισής της. Παράλληλα, η Ναταλί ζητάει από τον Δημητρό να της ζωγραφίσει έναν πίνακα για το Mermaid και εκείνος με πολύ χαρά ετοιμάζει ένα έργο που τον κάνει πραγματικά χαρούμενο.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Μπισμπίκης τον Ιανουάριο – Τι έχει συμβεί

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Liewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμός

Masterchef: Οι αλλαγές που ετοιμάζει η παραγωγή