Η νέα καθημερινή μας συνήθεια έχει όνομα και λέγεται «Η Παραλία». Η σειρά της ΕΡΤ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμή σημειώνοντας καλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Ο φλογερός έρωτας ανάμεσα σε Υπατία και Χάρι θα φέρει τα άνω κάτω στα Μάταλα. Μέχρι τότε όμως οι εξελίξεις τρέχουν και τα φονικά έχουν συγκλονίσει τον κόσμο. Όχι όμως όλους…

Η Παραλία: Η Υπατία παίρνει αποστάσεις

Πάει καιρός πια από τη μέρα που ο Καραχάλιος ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση και υφίσταται πλέον πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο Διονύσης συναντά την Καίτη για λογαριασμό εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει, προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους.

Άραγε θα καταφέρει η ουτοπική παραλία να διατηρήσει την αύρα της παραδεισένιας της υπόστασης ή θα υπερισχύσουν η μισαλλοδοξία και ο διχασμός που πλήττουν την κοινότητα του χωριού ;

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Λοΐζος βάζει τέλος στους χίπηδες

Πάνος Ιωαννίδης – Σωτήρης Κοντιζάς «μπαίνουν» στη Φάρμα – Αποκάλυψη από Κουτσόπουλο!

Πάμε Δανάη τέλος: Τι συνέβη και δεν θα κάνει πρεμιέρα