Η Σεβαστή, αφού δει τον Κίτσο στην Κόρινθο στη σειρά του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι, αρχίζει να υποπτεύεται πως και η Μάρμω είναι ενήμερη για την παρουσία του. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας προσπαθεί να αποτρέψει τον Μεταξά να απομακρύνει τη Σοφία από τα Γιάννενα.

Η Χρυσοστόμη στην προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τη Μιρέλλα της ζητά συγγνώμη και της εγγυάται πως θα στηρίξει τα σχέδιά της με τον Ισίδωρο. Ενα όραμα ωστόσο προειδοποιεί τη Μιρέλλα πως οι προθέσεις της Χρυσοστόμης ίσως να μην είναι τόσο αγαθές.

Η εγκυμοσύνη της Θάλειας επιβεβαιώνεται και ο Στάθης αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Εχει στα χέρια του το σκεύασμα που του έδωσε ο Φάνης και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να το δώσει στην αδελφή του ώστε να «λυθεί» το πρόβλημα της εγκυμοσύνης της!

Η Βέτα μιλάει ευθέως στη Λιάνα και της ζητά να διακόψει αμέσως τη σχέση της με τον Θωμά. Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο.

Η Μιρέλλα πηγαίνει στη Σαράφαινα και μαθαίνει τι είχε συμβεί πριν από 50 χρόνια στην πυρκαγιά.

Η Σεβαστή είναι αποφασισμένη να ενημερώσει τον Ανδρέα για τη σχέση της Μάρμως, αλλά ο Κίτσος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Την ίδια ώρα, ο Μαρμάρης επεκτείνει τα προδοτικά του σχέδια, ρίχνοντας τα δίχτυα του και στον Φάνη. Κι ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω ζουν τον κρυφό τους έρωτα στην Κόρινθο, μια τσιγγάνα θα διαβάσει το μέλλον στο χέρι της Μάρμως, και αυτό που θα δει θα είναι τρομακτικό!

Η άφιξη της Μερόπης και της Θάλειας στο Γραμματικό αναγκάζει τον Ισίδωρο να κρύψει την αναστάτωσή του για τα οικογενειακά μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια. Ο τραυματισμός ενός εργάτη κρατάει τον Ανδρέα στα Γιάννενα και τον αναγκάζει να αναβάλλει την έκπληξη που ετοίμαζε στη Μάρμω.

Ο Φάνης καλεί τον Γαζή να μιλήσουν για την προίκα της Λιάνας, ενώ η Μάρμω καταλήγει σε μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα θα έρθει μπροστά σε μια τρομερή αποκάλυψη καθώς εισβάλλει απρόσκλητη στο ατελιέ του Κίτσου, μαζί με τη Χρυσοστόμη!

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1;-Τι έχει συμβεί

Halloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η Αλεξάνδρα για τον Ιάσονα-Βρίσκει καινούριο έρωτα!