Αναγνωρίζοντας ότι ο πόθος του για τη Μάρμω τον οδηγεί στην καταστροφή στη σειρά Οι Πανθέοι, ο Κίτσος ζητά από τον Ανδρέα να τον συγχωρέσει για τη συμπεριφορά του στα εγκαίνια και ανακοινώνει την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Παρίσι. Εκείνος, πάντα κοντά στον ανιψιό του, δέχεται τη συγγνώμη του και παροτρύνει τη Μάρμω να κάνει το ίδιο. Με τα πολλά, εκείνη συμφωνεί να του δώσει την ευκαιρία να της εξηγήσει, όμως αυτά που ακούει την αφήνουν άναυδη.

Ο Κίτσος τής ομολογεί ευθέως τον έρωτά του και της εξηγεί ότι είναι αναγκασμένος να φύγει για το Παρίσι γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κρατηθεί μακριά της. Κλονισμένη, επιστρέφει στο σπίτι και από την ένταση ανεβάζει πυρετό. Η Σεβαστή προσπαθεί να καθησυχάσει τον Ανδρέα διαβεβαιώνοντάς τον πως θα την προσέχει, όμως ούτε αυτή μπορεί να προλάβει το κακό. Η Μάρμω, επίσης ερωτευμένη με τον Κίτσο, έχει αποφασίσει να πάει να του μιλήσει ακόμη μια φορά, ώστε να τον πείσει να μη φύγει. Αυτή τους η συνάντηση, όμως, θα γίνει αφορμή για να απελευθερωθεί όλο το πάθος που και οι δύο προσπαθούν να πνίξουν. Παραδομένοι, ζουν μια νύχτα που τους σημαδεύει βαθιά, όμως με διαφορετικό τρόπο. Εκείνος, συγκλονισμένος, αποφασίζει να τη διεκδικήσει, ενώ εκείνη, πνιγμένη στις τύψεις, προσπαθεί να κρυφτεί από τον Ανδρέα μέχρι να αποφασίσει τι Θα κάνει.

Πολύ σύντομα, όμως, τα βήματά της θα την οδηγήσουν ξανά πίσω στον άνδρα που της έχει αναστατώσει τη ζωή. Ζητά από τον Κίτσο να την αφήσει ήσυχη και να μείνει μακριά της, όμως η επιθυμία θα τους νικήσει ξανά. Συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν αλλιώς και ρισκάρουν τα πάντα για να είναι μαζί, όμως η παράξενη συμπεριφορά τους τους προδίδει. Ο Ανδρέας προσέχει τη νευρικότητα της συζύγου του και, σε συνδυασμό με την παραμονή του Κίτσου στην Ελλάδα, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Νεκρή η Θοδώρα-Τέλος και ο Γιώργος!

Viral: Οπαδοί της Λανς τρόλαραν φίλη της Άρσεναλ δείχνοντας της το σήμα της Τότεναμ (vid)

Πάνος Μιχαλόπουλος: Απίστευτο- Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός