Το χάρισμα της Θεοφανώς στη σειρά Η Μάγισσα, θα σταθεί γι’ άλλη μια φορά σύμμαχος της. Ο Αντρέι θα καταφέρει να γλιτώσει απ’ τους Τούρκους, όμως ο κίνδυνος και για τους δυο δεν έχει περάσει ακόμα… Ο Τζανής προσπαθεί να πείσει τον Σπήλιο να συμμαχήσουν εναντίον των Λασκαραίων.

Θα δεχθούν οι Γερακάρηδες να ακολουθήσουν αυτόν τον παράτολμο δρόμο; Η Πολυξένη πρέπει να πάρει μια απόφαση. Θα ομολογήσει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους; Ο Μάρκος πιστεύει πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Τζανής ενώ η Μεταξία βάζει ξανά στο κάδρο των ενόχων τη Δαμιανή.

Η Θεοφανώ ετοιμάζεται ν’ αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο κίνδυνο αλλά και μια συνταρακτική αποκάλυψη… Η Θεοφανώ είναι συγκλονισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Αντρέι για την ταυτότητα του πατέρα της. Στον πύργο των Λασκαραίων ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Ο Αντρέι με τη Θεοφανώ επιστρέφουν και πάλι στον καταυλισμό των Τσιγγάνων. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι μ’ ένα δυσάρεστο γεγονός. Ο Τζανής προτείνει στη Δαμιανή να σταθεί στο πλευρό του και κατά συνέπεια στο πλευρό των Γερακάρηδων. Θα δεχτεί η Δαμιανή να προδώσει την υπόλοιπη οικογένεια; Η Θεοφανώ αποφασίζει ποιον δρόμο θ’ ακολουθήσει… της εκδίκησης ή μιας καινούριας ζωής μακριά απ’ όλους;

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 BMW: Η F1 «βρίσκεται στο ραντάρ της BMW»;

Το προξενιό της Ιουλίας: Θα γίνει παρουσιαστής μετά το τέλος της σειράς