Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφθάνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί. Η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και τις ενοχές της. Θα επιλέξει τον δρόμο της μετάνοιας ή της καταστροφής;

Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί… Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δυο οικογένειες που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Στο επεισόδιο απόψε (9/4) όλοι πρέπει να πείσουν τις οικογένειές τους να προχωρήσουν μπροστά και να κάνουν ειρήνη.

Σπήλιος και Μιχαήλ δεν μπορούν να τα καταφέρουν αφού  Τζανής και ο Θράσος μοιάζουν να είναι κολλημένοι στα παλιά.

Στο όραμα της Θεοφανώς τους βλέπουμε με τον Αντρέι να έχουν το μωρό αλλά εκεί παραμονεύουν και οι άντρες της Δαμιανής ενώ λίγο μετά βλέπουμε τον Αντρέι να είναι πληγωμένος στο μπουντρούμι και η Θεοφανώ στο δωμάτιο, όμηρος της Δαμιανής και της Κυπριανής μαζί με το μωρό της.

Ποιοι θα τη σώσουν; Ωστόσο ο Μάρκος δεν θα αφήσει εκείνη και το παιδί να καταδικαστούν.

Το τέλος της σειράς θα γραφτεί την ερχόμενη Δευτέρα (15/4) αλλά η Θεοφανώ πήρε την κατάσταση στα χέρια της και αφού έδειξε στον Σπήλιο ποια είναι η μητέρα του ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Το τελευταίο αντίο στον Pat Hennen, αφιέρωμα στον πρώτο Αμερικανό ήρωα

Άρης Σοϊλέδης- Μαρία Αντωνά: Χωρισμός για το ζευγάρι του Survivor;