Βλέποντας την Κερασίνα στενοχωρημένη στη σειρά Η Μάγισσα, η Ρηνιώ την πλησιάζει με ειλικρινές ενδιαφέρον για να μάθει τι έχει συμβεί. Και εκείνη, που δεν έχει μάθει να μασά τα λόγια της, της λέει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκε με τον Τζανή, δηλαδή τις υποψίες της ότι αυτός και η Μεταξία έχουν σχέση!

Η Ρηνιώ σοκάρεται με αυτό που ακούει, βλέποντας όμως την Κερασίνα σίγουρη για όσα λέει, αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια, αλλά να μάθει αν αυτό που υποψιάζεται έχει βάση ή όχι.

Την ίδια στιγμή, η Μεταξία αρχίζει να έχει τις δικές της υποψίες σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV, που αυτή τη φορά στρέφονται στον σωστό άνθρωπο για τη δολοφονία του μωρού της.

Η Ποτούλα αποφασίζει να μιλήσει για όσα έχει δει και ξέρει, προδίδοντας τους Γερακάρηδες στον Μιχαήλ, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει ξανά τις δύο οικογένειες στον πόλεμο. ‘Ομως, οι Γερακάρηδες δεν έχουν σκοπό να την αφήσουν και βάζουν μπρος ένα σχέδιο για να τη βγάλουν από τη μέση.

Ενώ ο Αντρέι κι ο Κανέλλος έρχονται μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο που θα τους συγκλονίσουν, ο Μάρκος συνεχίζει να πιέζει τη Θεοφανώ να γυρίσει στην αγκαλιά του κι αυτή η επιμονή δεν περνά απαρατήρητη από τον Ρώσο, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται αυτό το ενδιαφέρον που δείχνει ο Λάσκαρης προς μια υπηρέτρια. Η Θεοφανώ, βαθιά ερωτευμένη μαζί του, δεν αργεί να υποκύψει, όμως αυτή τη φορά απαιτεί κι από τον ίδιο τον Μάρκο να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο μωρό τους, που θα έρθει. Κι έτσι, οι δυο τους φτάνουν ξανά στο γνωστό αδιέξοδο, αφού εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να προδώσει τη σειριά του και τον ρόλο του ως διαδόχου για να φύγει μαζί της.

Ενώ, λοιπόν, η Θεοφανώ βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται για άλλη μια φορά, το μεγάλο μυστικό της εγκυμοσύνης της βγαίνει ατην επιφάνεια, κάνοντας όλους στον πύργο να παγώσουν.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκβιάζει τον Δημοσθένη-Θέλει να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας

Τα αφεντικά της Mercedes και Ferrari λογοδότησαν στην FIA για τις ντροπιαστικές αντιδράσεις τους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Σίμος-Τον διώχνει ο Ντίνος-Σύννεφα στη σχέση με την Μιράντα