Δεν είναι και λίγα τα όσα έχουν συμβεί στον πύργο των Λασκαραίων αλλά και στους Γερακάρηδες στη σειρά Η Μάγισσα! Ο φόνος του νεογέννητου μωρού κατ’ εντολή της γιαγιάς του, ο παράνομος έρωτας της νύφης και του κουνιάδου, ο ερχομός του άγνωστου κληρονόμου, που ερωτεύεται τη γυναίκα που έχει ερωμένη ο καπετάνιος της οικογένειας και η οποία βλέπει οράματα  και πολλά άλλα ακόμα, δεν έχουν αφήσει στιγμή την ισχυρή οικογένεια της Mάνης, που μονίμως παλεύει να μαζέψει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο.

Βέβαια, το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του Τζανή και της Μεταξίας που έφερε τα πάνω-κάτω στον πύργο και ανάγκασε τον Μάρκο να διώξει και τη γυναίκα και τον αδελφό του. Η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο του πατέρα της, αποφασισμένη να χωρίσει με τον άντρα της. Λέει στην οικογένειά της ότι δεν τον αγαπά και τους σιχαίνεται όλους αλλά ο Σπήλιος δεν είναι σύμφωνος στο χωρισμό!

Αλλά και η Κυπριανή συμπληρώνει ότι ο Σπήλιος έχει δίκιο γιατί μπορεί η Μεταξία να έκανε ένα τραγικό λάθος αλλά δεν πρέπει να χαλάσει το γάμο της για τον Τζανή!

Στο μεταξύ, η Γερακίνα που έχει επιστρέψει στον πύργο, έχοντας μίσος για τους Γερακάρηδες αλλά και βλέποντας το πόσο υποφέρει η κόρη της, θέλει να την πάρει μαζί της και να φύγουν. Όμως η Μεταξία έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της και είναι αποφασισμένη να πετύχει αυτό που θέλει με όποιο κόστος.

Όμως και ο Μάρκος θέλει να χωρίσει με τη Μεταξία αφού θεωρεί πως τον ντρόπιασε σε όλη τη Μάνη αν και οι γονείς του έχουν αντίθετη άποψη! Ο Μιχαήλ του ξεκαθαρίζει πως κανένας Λάσκαρης δεν έχει χωρίσει και το ίδιο ισχύει και για εκείνον!

Κι ενώ Μεταξία και Μάρκος είναι εγκλωβισμένοι σ’ έναν γάμο που δεν θέλουν, τελικά όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, οι δυο τους θα καταφέρουν τελικά να πάρουν διαζύγιο και επίσημα από την εκκλησία, όπωs εκείνη την εποχή γινόταν.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;