Η Κυπριανή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της στη σειρά Η Μάγισσα κι αποφασίζει ν’ ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Άναχιτ. Η Θεοφανώ αποφασίζει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Μάρκου και με τη βοήθεια του Φρίξου και της Αγάθης, πηγαίνουν στη σπηλιά που γεννήθηκε. Ο Αντρέι θα παραδεχτεί κάτι στον Κανέλλο που θα τον τρομοκρατήσει. Ο Θράσος υποπτεύεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω απ’ την επιμονή του Μισέλ να παραμείνει στον πύργο τους, ενώ μια νέα ανίερη συμμαχία γεννιέται.

Η αντιπαλότητα που ξεσπάει ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αντρέι, κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου, ενώ η Ρηνιώ αποκαλύπτει στον Κανέλλο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Αντρέι. Η Κερασίνα είναι βέβαιη ότι ο Τζανής με την Μεταξία έχουν παράνομο δεσμό και η κατάσταση εκτροχιάζεται. Ο Μόφορης κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο. Ο Βρώτσος φτάνει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου του βρέφους, ενώ ένας καινούριος έρωτας θ’ ανθίσει σε μια πολύ παράξενη βραδιά.

Η σύγκρουση του Σπήλιου με τον Μόφορη θα φέρει αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων και οι ισορροπίες θ’ αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Βρώτσος προσεγγίζει φιλικά τον νούμερο ένα ύποπτο για τον φόνο του βρέφους, μέχρι να καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν. Η Κυπριανή αποκαλύπτει κάτι στη Δαμιανή, που θα οδηγήσει τις δυο οικογένειες, σε επικίνδυνους δρόμους. Ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή. Η Θεοφανώ αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο για τα πραγματικά αισθήματα που έχει πλέον για εκείνον, αλλά ο Μάρκος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει στις 22 Ιανουαρίου στον ANT1

F1: Η Aston Martin επιβεβαίωσε τις αμφιβολίες για τον Alonso και της κατασκευής αεροδυναμικής σήραγγας

Φάνης Λαμπρόπουλος: Επαφές με το OPEN για δική του εκπομπή