Ο Μιχαήλ στη σειρά Η Μάγισσα, ζητά απ’ τον Αντρέι ν’ αναλάβει τις έρευνες για το φόνο του εγγονού του ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του.

Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ.

Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανόλης και η Αγάθη ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά, που ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πούνε την αλήθεια για το παρελθόν της.

Επεισόδιο 09. Η Θεοφανώ μαθαίνει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της απ’ την Αγάθη και τον Μανόλη που θα την αναστατώσουν. Ο Μιχαήλ δε δέχεται πως τα οστά που βρήκε ο Κανέλλος, είναι του αδερφού τους, του Τζανέτου και ξεσπάει άγριος καυγάς ανάμεσα τους. Ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένεια τους. Στον πύργο των Γερακάρηδων ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα. Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή. Η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της ενώ ένα καινούριο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

Επεισόδιο 10. Ο Μάρκος πιέζει την Θεοφανώ, να του μιλήσει για το όραμα που είδε, ενώ ο Τζανής συγκρούεται με την Δαμιανή για την απόφαση που πήρε για λογαριασμό του. Η συμπεριφορά του Κανέλλου προβληματίζει όλο και περισσότερο τον Αντρέι, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την σημαντική αποστολή που του ανέθεσαν, απ’ την Φιλική Εταιρεία. Η Θεοφανώ με τη βοήθεια του Φρίξου, ξεκινά ν’ ανακαλύψει για το τι σήμαινε το όραμα που είχε ενώ η Πολυξένη αρχίζει να την υποψιάζεται.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος – Τέλος μετά από 10 χρόνια

F1: Στον Πάριο γιόρτασε τα γενέθλια του ο Max Verstappen

Μάρκος Σεφερλής: Τέλος η σειρά που θα έκανε στο ΣΚΑΙ;