Η παράνομη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία στη Μάγισσα έχει φέρει αναστάτωση τόσο στη Δαμιανή όσο και στη Γερακίνα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους απομακρύνουν. Φυσικά η καθεμία προς όφελος της δικής της οικογένειας.

Μάλιστα η Δαμιανή προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, πείθει τον Μιχαήλ να δεχτεί να παντρέψει τον γιο τους. Μια απόφαση που κάνει έξαλλο τον Τζανή!

Στο οικογενειακό τραπέζι ο Μιχαήλ ανακοινώνει ότι Τζανής και Κερασίνα θα παντρευτούν κάτι που πέφτει σαν βόμβα ειδικά για τη Μεταξία που με το ζόρι προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή της. Ο Μάρκος στην αρχή τον συγχαίρει αλλά μετά, έχοντας πάει στο δωμάτιό τους, η Μεταξία προσπαθεί να του βάλει λόγια για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή. Εκείνη δείχνει να αναρωτιέται πώς προέκυψε το ξαφνικό θέμα του γάμου με τον Μάρκο να λέει πως έπρεπε να γίνει για να ωριμάσει ο Τζανής. Η Μεταξία όμως συνεχίζει λέγοντάς του ότι αν κάνει παιδί ο Τζανής τώρα που έχασαν το δικό τους, ο Μιχαήλ θα του δώσει ακόμα περισσότερα!

Αυτό βάζει σε σκέψεις τον Μάρκο…
Σε μια κρυφή συνάντησή τους, η Μεταξία απαιτεί εξηγήσεις από τον Τζανή, αλλά εκείνος εμμένει στην απόφασή του και της ξεκαθαρίζει ότι περίμενε χρόνια για να πάρει ότι του αξίζει. Οπότε αν πρέπει να θυσιαστεί για να τα πάρει, θα παντρευτεί!

Η Μεταξία εκτός εαυτού λέει στον Τζανή πως είχε δίκιο η μητέρα της που της έλεγε ότι είναι ανώριμος. Ο νέος γίνεται έξαλλος που μαθαίνει κι άλλος το παράνομο μυστικό τους και έτσι η σύγκρουση είναι ακόμα μεγαλύτερη και οι πρώην εραστές προσπαθούν να εκδικηθούν ο ένας τον άλλο!

Με πρώτη και καλύτερη τη Μεταξία που με ύπουλο τρόπο προσπαθεί να τιμωρησει τον εραστή της για την «προδοσία» να παντρευτεί μια αλλη! Στο μεταξύ, οι αρραβώνες του Τζανή με την Κερασίνα, κόρη επιφανούς οικογένειας καπεταναίων της περιοχής, γιορτάζονται με κάθε επισημότητα.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Λάζαρος-Έτσι αυτοκτονεί!

Η McLaren θα δοκιμάσει πρώτη στον κόσμο στη F1 στο Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών

Σασμός: Το μοιραίο τέλος του Νικηφόρου-Η συνέχεια δεν θα είναι ειρηνική!