Η Θεοφανώ και ο Πετρούνης στη σειρά Η Μάγισσα βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων στα προσεχή επεισόδια. ‘Οσον αφορά τη Θεοφανώ, ένα όραμα θα της δείξει τον δολοφόνο του βρέφους και όσα πίστευε μέχρι τώρα καταρρίπτονται. Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πραγματικός δολοφόνος του μωρού είναι μέλος της οικογένειας των Λασκαραίων και πριν προλάβει να αντιδράσει περνάει δεύτερη ανάκριση για τα οράματά της, καθώς η Μεταξία, σύμφωνα με το MyTV είναι βέβαιη πως εκείνη σκότωσε το μωρό της.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα σε όλο τον πύργο. Κάποιοι την πιστεύουν, άλλοι τη θεωρούν απατεώνισσα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση για όσα βλέπει. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούργιο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ’ έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους  αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Την ίδια στιγμή, ο πόλεμος ανάμεσα στους Γερακάρηδες και τους Τούρκους μαίνεται. Μάλιστα, ο Εμρέ με τον στρατό του επιτίθενται στο χωριό, αναγκάζοντας έτσι και τους Λασκαραίους να ταχθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων. Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο για να σύρει όλους τους καπεταναίους της Μάνης ενάντια στους Τούρκους και να τους ενώσει για το κοινό καλό.

Ωστόσο, αυτό απαιτεί μια ενέργεια από μέρους του που θα τον φέρει απέναντι στην οικογένειά του και θα βάλει τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο. Ο νεαρός, όμως, είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει όσα έχει στο μυαλό του, αλλά για να καταφέρει να πετύχει το σχέδιό του πρέπει πρώτα να παραμείνει αλώβητος τόσο από την ίδια την οικογένειά του όσο και από τους Τούρκους, που διψούν για εκδίκηση.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Πάλι στον ΣΚΑΪ-Όλη η αλήθεια!

Top 10 καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του MotoGP

Masterchef: Τέλος η αναμονή-Άρχισαν οι οντισιόν!