Δεν πέρασε πολύς καιρός που ο Αντρέι στη σειρά Η Μάγισσα, ήρθε αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής του όσον αφορά την καταγωγή του και τώρα καλείται να μάθει και τον τρόπο με τον οποίο έχασε όλα τα προνόμια που θα μπορούσε να είχε ως απόγονος του Τζανέτου Λάσκαρη. 

Ο Αντρέι, που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ όταν έμαθε ότι ο πραγματικός του πατέρας ήταν ο άνθρωπος για τον οποίο έτρεφε εμπιστοσύνη και σεβασμό, δεν έκρυψε ποτέ την πίκρα του για τους γονείς που τον μεγάλωσαν και συγκεκριμένα για τον θετό -πια- πατέρα του, που ποτέ δεν του έδειξε την αγάπη του και πάντα τον είχε σε απόσταση και τον απειλούσε. Τώρα που γνωρίζει όλη την αλήθεια, καταλαβαίνει και για ποιο λόγο του φερόταν έτσι. Όμως, δεν καταλαβαίνει ακόμα γιατί δεν μεγάλωσε με την κανονική του οικογένεια! Στο μεταξύ, ο Γιάννης Βρώτσος μαθαίνει από τον γιο του, τον Κοσμά ότι έχει γίνει χαμός και ότι ο Αντρέι είναι γιος τού Τζανέτου Λάσκαρη! Εκείνος σοκάρεται και του ζητά να τον συναντήσει όπως και γίνεται! 

Ο Γιάννης Βρώτσος αποκαλύπτει την αλήθεια και αρχίζει να κλαίει από τις τύψεις που τον βασανίζουν για το κακό που είχε κάνει 30 χρόνια πριν στον Τζανέτο. Ο Αντρέι του λέει να μην κλαίει αλλά εκείνος ζητά συνεχώς συγνώμη για το κακό που έκανε αλλά ήταν ταγμένος στον Μιχαήλ!  Προτού προλάβει να τελειώσει τη φράση του, ο Γιάννης Βρώτσος πεθαίνει!
Οι τελευταίες κουβέντες του Γιάννη Βρώτσου στον Αντρέι βάζουν σε σκέψεις τον τελευταίο για το τι προσπαθούσε να του πει. Παράλληλα θυμάται και τον θυμό του Κανέλλου που του είχε πει ότι ο Τζανέτος κρυβόταν από το θυμό του Μιχαήλ!  Όλα αυτά τον βάζουν σε σκέψεις ότι ίσως ο Μιχαήλ ευθύνεται για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Τζανέτου που τον παραμόρφωσε και τον ανάγκασε να εξαφανιστεί από όλους για πάνω από 30 χρόνια. Ο χαμός του πατέρα τού Βρώτσου, αλλά και το γράμμα που αφήνει πίσω του, προκαλεί αναταράξεις και ερωτηματικά στους Λασκαραίους. 

Ο Αντρέι το διαβάζει και πλέον σιγουρεύεται με τα μισόλογα του Γιάννη Βρώτσου, πως ο Μιχαήλ ήταν εκείνος που ευθύνεται για όσα συνέβησαν στον Τζανέτο.

Στο οικογενειακό τραπέζι, ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωράει σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με τη δολοφονία του βρέφους. Αποκαλύπτει ότι ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά τους και είναι υπεράνω πάσης υποψίας! 

Στη συνέχεια πάνε στο γραφείο με τον Μιχαήλ, τον οποίο και ξεμπροστιάζει!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;