Η… εκεχειρία ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες στη σειρά Η Μάγισσα, μέσω τον γάμου του Μάρκου με τη Μεταξία, στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ. Τα μέλη των δύο οικογενειών ουσιαστικά είναι στα μαχαίρια. Πολύ σύντομα θα δούμε την κατάσταση να ξεφεύγει και τότε οι δύο αρχηγοί, προκειμένου να μη θρηνήσουν άλλα θύματα και κυρίως να μη χάσουν άλλα «τουφέκια» (δηλαδή γιους), παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Κυριολεκτικά!

Το κούρσεμα του καραβιού των Λασκαραίων από τους Γερακάρηδες είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Ο Σπήλιος δεν παραδέχεται ότι οι δικοί του είναι οι δράστες, αλλά η αλήθεια είναι πια κοινό μυστικό και κανένας Λάσκαρης δεν μπορεί να τη χωνέψει, πόσο μάλλον ο Μιχαήλ.

Φαινομενικά δείχνει ήρεμος και μετρημένος σύμφωνα με το Τηλέραμα, δεν του λείπουν όμως η τόλμη και η πυγμή. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να κάνει τα στραβά μάτια σε άλλες περιπτώσεις, αλλά σύντομα η υπομονή του εξαντλείται. ‘Εδωσε πολλές φορές τόπο στην οργή, αφού πια ο Σπήλιος είναι συμπέθερός του, όμως τελικά θα δούμε τον Μιχαήλ να τον καλεί… σε μονομαχία σώμα με σώμα!

Χωρίς όπλα, χωρίς σπαθιά… Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν υπάρχει χώρος και για τους δύο στη Μάνη… Η συμφωνία τους είναι να μην τελειώσει η μονομαχία αν ένας από τους δύο δεν πέσει κάτω νεκρός! Ωστόσο η μονομαχία επιφυλάσσει άλλη μια ανατροπή στην εξέλιξη της ιστορίας και δεν αφορά μόνο τον νικητή… Σίγουρα η επόμενη μέρα δεν θα είναι ίδια για καμία από τις δύο οικογένειες…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Fame Story: Οριστικό – Τέλος τα επεισόδια όπως τα ξέραμε

FIA: Ο Ben Sulayem εξακολουθεί να πιέζει την ένταξη της Andretti στην F1

ALPHA: Ο Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει με αδιανόητο ρόλο