Το μυστικό της Θεοφανώς στη σειρά Η Μάγισσα αποκαλυφθηκε στον πύργο των Λασκαραίων και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Αλλοι τάχτηκαν υπέρ της και έδειξαν ότι την πιστεύουν και άλλοι φυσικά την έβγαλαν ψεύτρα και απατεώνισσα. Όμως εκείνο που φέρνει τη μεγαλύτερη αναστάτωση είναι το γεγονός η Θεοφανώ περιμένει το παιδί του Μάρκου. Η Δαμιανή τρελαίνεται από το γεγονός ότι βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται και η Μεταξία που το μαθαίνει σκάει από τη ζήλια της.

Τι κι αν η ίδια απατούσε τον άντρα της και μάλιστα με τον αδελφό του, τώρα που βρίσκεται στην πλευρά της απατημένης συζύγου, νιώθει προδομένη και πάει στους γονείς της. Ο Μάρκος πάει να τη βρει και την επιστρέφει πίσω στον πύργο τους! Όμως τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν και μάλιστα με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Το χάρισμα της Θεοφανώς ξεφεύγει τα τείχη του πύργου των Λασκαραίων και γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με τους κατοίκους να απαιτούν να εκδιωχθεί η νεαρή κοπέλα που πια την αποκαλούν και τη θεωρούν «μάγισσα». Ο Μάρκος έρχεται σε δύσκολη θέση. Δε θέλει να διώξει με τίποτα τη γυναίκα που αγαπάει αλλά πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία για να τον πιέσουν για το αντίθετο.

Ο Μιχαήλ λέει στο Μάρκο πως πρέπει να ξανασκεφτεί την απόφασή του και η Δαμιανή συμφωνεί!

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της, αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Κι ενώ έξω από τον πύργο ο κόσμος έχει στρατοπεδεύσει και απαιτεί να φύγει η Θεοφανώ, ο Μιχαήλ βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, απαιτεί από τον γιο του να του δώσει πίσω την αρχηγία.

Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι και ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δύο. Ο Τζανής, που θέλει πάση θυσία να πάει κόντρα στις αποφάσεις του Μάρκου εξαιτίας της ζήλιας του για εκείνον, σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο για να βγάλει από τη μέση τη Θεοφανώ. Με τη βοήθεια των Τριβολαίων βάζει σε εφαρμογή το θανάσιμο σχέδιο, αλλά τίποτα δεν θα πάει όπως το σχεδίαζαν.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν