Ένας ακόμα λόγος που η Κυπριανή ήθελε να σκοτώσει την Αναχίτ στη σειρά Η Μάγισσα, ήταν και το γεγονός πως η Γερακάρισσα είναι επίσης μάγισσα και μάλιστα εκπροσωπεί το κακό, σε αντίθεση με τη μητέρα της Θεοφανώς που εκπροσωπούσε το καλό. Μόνο η μία από τις δύο θα μπορούσε να επικρατήσει. Και γνωρίζουμε όλοι τον βασανιστικό τρόπο με τον οποίο πέθανε η Αναχίτ, ενώ παρόντες στο κάψιμό της ήταν και οι τότε νεαροί Σπήλιoς, Μιχαήλ και ο μπάρμπα Μάρκος. Πίσω στο τώρα, η Θεοφανώ με τον Αντρέι καταφέρνουν να μάθουν όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας της κοπέλας.

Η Κυπριανή, αν και ψευδώς την είχε πείσει πως πατέρας του ήταν ένας παλιός τους φρουρός, ο Αργύρης Μουσουράκος, εκείνη με τη βοήθεια του αγαπημένου της καταφέρνει να μάθει πως τελικά ο Θράσος Γερακάρης ήταν ο πατέρας της.

Το σοκ για την κοπέλα είναι τεράστιο και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί μια τέτοια αποκάλυψη. Όμως τώρα έχει κάνει την αρχή με τις απαντήσεις που ψάχνει, αλλά ακόμα κάτι τη βασανίζει! Λέει στον Αντρέι πως δεν τη σκότωσε μόνο και μόνο επειδή είχε το παιδί του Γερακάρη!  Εκείνος της λέει ότι έγινε σκληρή επειδή ένιωθε να χάνει τον άντρα της. Η Θεοφανώ έχει το ένστικτο όμως και επιμένει.
Η Θεοφανώ έχοντας -πια- αδιάσειστα στοιχεία πως η Κυπριανή έπαιξε ρόλο στον φρικτό θάνατο της μητέρας της, αλλά και πως ο μπάρμπα Θράσος ήταν ο πατέραs της, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει! Της λέει ότι γνωρίζει γιατί την κυνηγά και πίστευε ότι δε θα μάθαινε την αλήθεια! Η Κυπριανή τη ρωτά ποια αλήθεια πέραν του ότι είναι ένα διαβολόπραγμα σαν τη μάνα της!  Η Θεοφανώ την κοιτάζει έντονα και της λέει ευθέως ότι γνωρίζει ότι είναι το μπάσταρδο του άντρα της!

Η Κυπριανή σοκάρεται. Αυτό το μυστικό το ήξερε μόνο εκείνη και κανένας άλλος. Για πάνω από 20 χρόνια το κράτησε κρυφό και τώρα τρέμει πως αν ποτέ αποκαλυφθεί θα έρθουν μεγάλες ανατροπές. Εκεί για πρώτη φορά η Κυπριανή αποκαλύπτεται και ως… κακιά μάγισσα! Το βλέμμα της θα γίνει σκοτεινό και μαύρο. Η Θεοφανώ τώρα θα καταλάβει για ποιο λόγο είχε νιώσει τρόμο όταν τη γνώρισε για πρώτη φορά και η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό μόλις αρχίζει…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!