Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει στη σειρά Η Μάγισσα ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι απ’ τον πύργο αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν.

Ο Σπήλιος με τον Θράσο και τον Μισέλ μεταβαίνουν στην Αρεόπολη, μετά την προθυμία των καπεταναίων να εντάξουν τον Σπήλιο στο συμβούλιο τους. Θα γίνει το όνειρο του πραγματικότητα ή πρόκειται για κάποια παγίδα; Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά όταν εκείνος εμφανιστεί τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Ο πύργος των Λασκαραίων θα σειστεί μετά από μια τρομακτική αποκάλυψη.

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις του Κανέλλου. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του ενώ ο Κανέλλος της κάνει μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Ο Θράσος βρίσκεται μια ανάσα απ’ το ν’ αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ. Ο Αντρέι μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του. Θα γυρίσει στον πύργο ή θα φύγει οριστικά απ’ την Μάνη; Η Γερακίνα έχει βάλει σ’ εφαρμογή το αιματηρό της σχέδιο για να μάθει την αλήθεια για τον Πετρούνη. Η Θεοφανώ ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της, κυριευμένη και πάλι απ’ τη μητέρα της, Αναχίτ.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Τέλος από το MEGA

MotoGP Riders 2024 : Οι γίγαντες ξυπνούν από τον ύπνο τους!

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος του Βασίλη Μπισμπίκη