Η Μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει την τηλεθέαση και ετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

Μάλιστα στη συνέχεια της σειράς, η Κυπριανή θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων εκεί όπου αναμένεται να αποκαλυφθεί αυτός που κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές της.

Η Μάγισσα: Αυτός κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές της Κυπριανής

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας του ΑΝΤ1, οι εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσουν νέες εντάσεις μεταξύ των ηρώων, που θα φέρουν ανατροπές.

Η Κυπριανή για ακόμη μια φορά θα δείξει την σκληρή πλευρά του χαρακτήρα της καθώς μόλις μάθει πως η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του άνδρα της, θα δώσει εντολή να την εκτελέσουν.

Προτού όμως δώσει αυτήν την εντολή που θα ανατρέψει τα πάντα για την άτυχη κοπέλα, η Κυπριανή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κι αποφασίζει ν’ ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Άναχιτ.

Όπως δήλωσε στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γαρνέλη και στο περιοδικό MYTV, ο ηθοποιός της σειράς, Βαγγέλης Ζάπας, η Κυπριανή έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιάκωβο ενώ και εκείνος με τη σειρά του ακολουθεί τυφλά κάθε της εντολή!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Σάντρα επιστρέφει στην αγκαλιά του Δημήτρη

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία παίρνει εκδίκηση από τον Δημοσθένη

Η παραλία: Αυτό θα διχάσει τους πάντες