Η Μάγισσα συνεχίζει να καθηλώνει στον ΑΝΤ1 με τις εξελίξεις να είναι συνεχείς. Η Θεοφανώ μπορεί να βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο ωστόσο και οι άλλοι ήρωες θα δουν τις ζωές τους να ανατρέπονται.

Μία από αυτούς είναι και η Αναστασία, τη σύγκρια του Μιχαήλ η οποία στη συνέχεια ερωτεύτηκε τον άντρα που την έβαλαν από μικρή να παντρευτεί. Η κόντρα της όμως με τη μεγάλη κυρία του Πύργου, τη Δαμιανή, μοιάζει ατελείωτη.

Η Στεφανή Καπετανίδη που υποδύεται την Αναστασία μίλησε στο TV-24 για τον ρόλο της και όλα όσα θα συμβούν στη συνέχεια. Ή Αναστασία δείχνει αποφασισμένη να ακούσει αυτό που της είπε ο γιος της και να σταματήσει να έχει σχέσεις με τον Μιχαήλ για να μην τον χάσει. Είναι έτοιμη να κάνει πολλές θυσίες για εκείνον. Αυτό όμως θα φέρει ανισορροπίες γιατί τόσο ο Μιχαήλ όσο και ο Μάρκος είχαν την παρουσία της δεδομένη.

Ο Μιχαήλ αγάπησε την Αναστασία, τη γυναίκα που του έδωσε τον γιο του. Ωστόσο ο Κανέλλος προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει πως η αγάπη δε μπορεί να χωρέσει μέσα σε δύο γυναίκες. Κάποια στιγμή η Αναστασία πρέπει να επιστρέψει εσπευσμένα στον πύργο.

Η Αναστασία, σε αντίθεση με τη Δαμιανή που πράττει με δόλο, είναι καλός άνθρωπος και το μυαλό της δεν είναι πονηρό. Η Δαμιανή από την άλλη επειδή διαχειρίσεται την εξουσία πρέπει να τη διατηρήσει.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Γι’ αυτό έχει εξαφανιστεί η Μαργέτα

Η Μάγισσα: Χαμός με Θεοφανώ και Μάρκο-Τους «τελειώνει» η Αγάθη!

«Συναγερμός» από τον Τάσο Αρνιακό