Ο Έρωτας Φυγάς συνεχίζει να καθηλώνει με τα επεισόδια να φέρνουν καθημερινά νέες περιπέτειες και εξελίξεις στους πρωταγωνιστές. Η σειρά του Open που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό έχει απρόσμενες εξελίξεις στη συνέχεια και ανατροπές που σοκάρουν.

Η Μαργέτα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Πέμη Ζούνη δίνει ρέστα ως Μαργέτα Δεμερτζή στη σειρά με την ερμηνεία της να ξεχωρίζει. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε τη συγκεκριμένη σειρά για την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση μετά από 20 ολόκληρα χρόνια από το χώρο αποδεικνύοντας πόσο πίστεψε από την αρχή στο εγχείρημα. Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.

Η Πέμη Ζούνη μίλησε στο Tivi σίριαλ για τον ρόλο της και τις εξελίξεις που έρχονται με τη Μαργέτα. Η μεγάλη κυρία στο Κιάρι έχει εξαφανιστεί και όλοι θεωρούν πως είναι νεκρή και ότι εμπλέκεται η Ουρανία σε αυτό.

Ωστόσο όλα αυτά ήταν μια πλεκτάνη της Μαργέτας. Το σχέδιο της βαίνει όπως ακριβώς το ήθελε. Όπως σημειώνει ηθοποιός ο Έρωτας Φυγάς θα έχει καθηλωτικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα με τη Μαργέτα να έχει τους λόγους της που κρύβεται. Σύντομα βέβαια θα αναγκαστεί να εμφανιστεί…

https://youtu.be/uEFPvcDYXLw

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αδίστακτη η Στάσα-Φέρνει την Ιουλία μπροστά σε ανήθικο δίλημμα!

Το ναυάγιο: Τέλος Μιχάλης – Έλενα;

«Τρέλανε» τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός με το διπλό στο Βερολίνο και προκάλεσε «πανικό» στο Twitter