Δύσκολες ώρες περνάει ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς.  Ο Σπύρος Νικολαϊδης βιώνει βαθύ πένθος καθώς η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Το μοντέλο και ηθοποιός το έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία σε insta story του, έγραψε: «Αντίο Άγγελέ μου, Τώρα θα με προσέχεις από ψηλά, μανούλα μου, όπως έκανες πάντα».

νικολαϊδης

νικολαϊδης

Πρόσφατα ο ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του.

«Είχαμε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Η μητέρα μου παλεύει με τον καρκίνο. Θυμάμαι εκείνη την περίοδο είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Είχα βάλει κιλά και δεν έκανα πράγματα για εμένα και την αυτοεξέλιξή μου. Αποφάσισα λοιπόν ότι πρέπει να κυνηγήσω το όνειρό μου προκειμένου να γίνω ευτυχισμένος. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου “τα παρατάω όλα και φεύγω να κάνω μια νέα αρχή”. Όσο ήμουν στην Αμερική χειροτέρεψαν τα πράγματα με τη μητέρα μου, ήρθε ο κορωνοϊός, σταμάτησε η παραγωγή στην οποία δούλευα κι έτσι αποφάσισα να γυρίσω. Τελικά επιστρέφοντας στην Ελλάδα ήρθε η πρόταση του Αντρέα Γεωργίου για τις 8 Λέξεις και μετά για τη Γη της Ελιάς», είχε δηλώσει.

Ο ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης που υποδύεται τον Δημήτρη στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, είχε προχωρήσει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις όχι μόνο για το μέλλον του στη σειρά, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε και για το πώς νιώθει όταν τον αναγνωρίζουν. Η αλήθεια, όπως λέει, είναι ότι διατηρεί την μετριοφροσύνη του και προσπαθεί πάντα να έχει το κεφάλι ψηλά και το πιγούνι χαμηλά.
Όσο για το ρόλο του λέει: «Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις που ο κόσμος δεν τις περιμένει σε καμία περίπτωση. Εχουμε να δούμε πολλές και σοβαρές εγκληματικές ενέργειες από τον Δημήτρη.