Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Στη Μάνη επικρατεί αναστάτωση μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Οι Καπερνάροι εκτός εαυτού τα βάζουν με τους Στεφαναίους. Στο μεταξύ ο Φίλιππος είναι σε τρομερά δύσκολη θέση.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο


Ο Στάθης θέλει να μάθει που είναι η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν. Η Χάιδω κι ο Φίλιππος δε θέλουν να του δώσουν πληροφορίες κι έτσι θα είναι εκείνοι αποδέκτες της οργής του.

Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του. Ο Στάθης τής μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο. Στο μεταξύ ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θα περάσει διάφορα τεστ για να κερδίσει πάλι μια θέση στην καρδιά της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παριστάνει τον άρρωστο για να απομονωθεί.

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο, αδιαφορώντας για την κατακραυγή. Η Ιουλία κι ο Γιώργης απολαμβάνουν τις τελευταίες βόλτες στο Παρίσι, καθώς η μέρα της επιστροφής τους πλησιάζει. Ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να γυρίσουν μαζί στη Μάνη.

Επόμενα επεισόδια

Ο Ιάκωβος και η Αθηνά, μπορεί να έχουν έρθει κοντά στην γη της ελιάς, όμως τα συναισθήματά τους δεν είναι αμοιβαία. Ο Ιάκωβος είναι ερωτευμένος με την Αθηνά και κάνει τα πάντα για να την έχει κοντά του. Εκείνη είναι ακόμη διστακτική να προχωρήσει στο επόμενο βήμα μαζί του.

Η επίσκεψή τους στο Σούνιο θα είναι αρκετή για να βάλει σε σκέψεις. Ωστόσο η Μαρία θα τους υποδεχτεί με μεγάλη χαρά. Από την άλλη ο Ιάκωβος θα την συμπαθήσει και οι δυο τους θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη φιλία. Η Μαρία θα καταλάβει αμέσως πως ο Βρεττάκος είναι ερωτευμένος με την κόρη της και θα προσπαθήσει να την πείσει να αφεθεί.

Η Αθηνά, όμως, δεν είναι έτοιμη. Δε μπορεί να πει ακόμη το μεγάλο ναι σε αυτή τη σχέση. Από τη μία πλευρά, ο Ιάκωβος παραμένει αδελφός του Ιπποκράτη. Από την άλλη, η καρδιά της είναι τσακισμένη, μετά τη συμπεριφορά του Δημήτρη…