Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικά θα είναι τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega, η γη της ελιάς, με την Ευτυχία να είναι στο επίκεντρο όπως και ο Γιώργης Κουράκος.

Η νεαρή κοπέλα έχει μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας για τον φόνο του Ανέστη, ενός σκληρού ανθρώπου που ζούσε στην Αρεόπολη εις βάρος άλλων.

Η Ευτυχία οδηγήθηκε στη δολοφονία του, η οποία όμως θα της κοστίσει ακριβά και θα την φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Την ίδια στιγμή όμως θα βιώσει και ορισμένες όμορφες στιγμές.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κουράκος και Ευτυχία σε ακατάλληλες σκηνές

Ο χωρισμός της Ευτυχίας με τον Αποστόλη και εκείνος του Κουράκου με την Ιουλία θα τους φέρουν πιο κοντά και οι ίδιο θα ανακαλύψουν την ερωτική έλξη ανάμεσα τους.

Ο αστυνόμος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά μετά τον χωρισμό του με την Ιουλία, η οποία είναι συγκλονισμένη με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε το τέλος του γάμου τους.

Μια από τις υποθέσεις που τον απασχολεί είναι ο εντοπισμός του πτώματος του Ανέστη και για αυτόν τον λόγο θα πλησιάσει την Ευτυχία προκειμένου να τον βοηθήσει με τις έρευνες του.

Έτσι, οι δύο τους θα έρθουν ακόμη πιο κοντά επί τη ευκαιρία και θα καταλάβουν πως ο ένας θέλει τον άλλο και μάλιστα θα τους δούμε να πρωταγωνιστούν σε ακατάλληλες ερωτικές σκηνές.

Μάλιστα, η είδηση της σχέσης τους θα πέσει σαν βόμβα στην Αρεόπολη και θα συζητηθεί ιδιαιτέρως!

Δείτε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την γυναίκα του

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το κρυφό παρελθόν της Αιμιλίας Ξενάκη!

Η Πτώση: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ