Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Συγκλονίζουν τα επόμενα επεισόδια!

Η Βασιλική και ο Φίλιππος, παρά την έχθρα που χωρίζει τις οικογένειες Καπερνάρου και Στεφανέα, έχουν αποφασίσει να είναι μαζί. Μάλιστα το ζευγάρι, προχωρά σε πολιτικό γάμο ενώ η Βασιλική μένει έγκυος!

 

Στα επόμενα επεισόδια, η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού τους! Το ζευγάρι μοιάζει να ανυπομονεί  και η χαρά τους είναι μεγάλη. Ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν νιώθουν απόλυτα ευτυχισμένοι. Είναι φυσικά η άρνηση των Καπερνάρων να συγχωρέσουν και να δεχτούν πίσω την Βασιλική.

Ωστόσο το πάλαι ποτέ αγαπημένο τους παιδί είναι πολύ λυπημένο με αυτή τους την συμπεριφορά. Μάλιστα όσο περνούν οι μέρες, βρίσκει τη στοργή που δεν έχει από τους δικούς της σε ένα πρόσωπο που δεν φανταζόταν. Στη Χάιδω.

Η συνάντηση με την Αρετή- Η Γη της Ελιάς

Στο μεταξύ το ζευγάρι κάποια στιγμή αποφασίζουν να περπατήσουν στη γραφική κωμόπολη. Όμως θα δουν εντελώς ξαφνικά μπροστά τους τη μητέρα της Βασιλικής. Την Αρετή. Εκείνη βγαίνει εκτός εαυτού με αυτό που αντικρίζει.  Αρχίζει να φωνάζει στο παιδί της και να της λέει ότι την ντροπιάζει! Την κατηγορεί και τη γεμίζει με ευθύνες επειδή έμπλεξε με τον παραλίγο δολοφόνο του αδελφού της, του Στέφανου, και τους πρόδωσε. Ωστόσο η Αρετή δε μένει μόνο στα λόγια. Αποπειράται να χαστουκίσει το ίδιο της το παιδί! Τότε όμως Αρετή δεν μένει μόνο στη λεκτική επίθεση και σηκώνει το χέρι για να της ρίξει χαστούκι.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, επεμβαίνει ο Φίλιππος, ο οποίος αρπάζει το χέρι της στον αέρα! Προειδοποιεί την Αρετή ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να ακουμπήσει τη γυναίκα του. Μάλιστα της λέει ότι είτε αυτή είτε ο οποιοσδήποτε την πειράξει, θα έχει να κάνει μόνο μαζί του.

Στο μεταξύ η Βασιλική είναι σοκαρισμένη. Δεν έχει βγάλει λέξη, παρά μόνο κλαίει με λυγμούς. Αργότερα μια νέα, ξαφνική, αδιαθεσία ανησυχεί έντονα εκείνη, τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Ο πόνος είναι πολύ έντονος. Το ζευγάρι καλεί ασθενοφόρο για να τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπιστώνουν ότι υπάρχει μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη. Αυτό έχει προκύψει από τις συναισθηματικές διαταραχές της Βασιλικής! Τι θα γίνει τελικά με το μωρό; Ποιον θα σώσουν οι γιατροί;