Έναν τελείως διαφορετικό και επικίνδυνο Μάνο θα δούμε σε επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς. 
Σύννεφα αρχίζουν να σκεπάζουν τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου. Η υπερβολική δουλειά που έχει πέσει πάνω στον Μάνο τον αναγκάζει να είναι μονίμως κουρασμένος ή να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Η Μαρίνα δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την κατάσταση και νιώθει πως εκείνος έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την ίδια. Εκείvoς της διαλύει κάθε υποψία, αλλά παράλληλα η πίεση που νιώθει από τη δουλειά αλλά και από τις έντονες καταστάσεις στο σπίτι με τη συμπεριφορά της Αμαλίας, τον οδηγούν στο να αρχίσει να παίρνει ξανά αμφεταμίνες. Και λέμε ξανά, καθώς ο ίδιος έπαιρνε και όταν ήταν φοιτητής. Ετσι, ο Mάvoς αρχίζει σιγά-σιγά να εθίζεται στις αμφεταμίνες με αποτέλεσμα να αλλάξει και η συμπεριφορά του. Γίνεται νευρικός, οξύθυμος, και κάποιες φορές έχει βίαια ξεσπάσματα, κάτι που τρομάζει τη Μαρίνα, η οποία δεν μπορεί πια να αναγνωρίσει τον άντρα που αγάπησε και παντρεύτηκε.

Το περιστατικό εκείνο που θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη ανησυχία για την υγεία, αλλά και για τα μυαλά του Μάνου, θα γίνει στο δικαστήριο της Χάιδως. Ολα θα αρχίσουν όταν ο Mάvoς κληθεί σαν μάρτυρας υπεράσπισής της. Τελειώνοντας την κατάθεσή του κι ενώ φεύγει από τε δικαστήριο, ένας από την οικογένεια Βαφέα θc του φωνάξει και θα τον αποκαλέσει «Ψεύτη».

Ο Μάνος που έχει από πριν πάρει χάπι αμφεταμίνης, όταν ακούει αυτή τη φράση εξοργίζεται κι ορμάει πάνω του. Οπως λέει το TiViσίριαλ ο Βρεττάκος τον χτυπάει βάναυσα και ανελέητα και όσοι βρίσκονται μπροστά δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν! Οι ψυχραιμότεροι επεμβαίνουν και προσπαθούν να εμποδίσουν τον Μάνο, ο οποίος αφήνει τον άντρα λίγο πριν τον σκοτώσει κυριολεκτικά. Η Μαρίνα τον ρωτάει τρομαγμένη από το περιστατικό τι έχει συμβεί κι εκείνος μετανιωμένος της λέει ότι έχασε την ψυχραιμία του όταν τον αποκάλεσε ψεύτη!

Τότε ο Ισίδωρος του απαντάει ότι κόντεψε να τον σκοτώσει και του ζητά να συνέλθει!

Ο  Μάνος βλέπει πως παίρνει την κάτω βόλτα και θα παλέψει να διακόψει τις αμφεταμίνες προτού γίνει κάτι χειρότερο και διαλύσει την οικογένειά του.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!