Ο Αποστόλης, ενώ βρίσκεται στη δουλειά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, έχει τάση λιποθυμίας και αμέσως ενημερώνεται η νέα γιατρός του χωριού, η Αφροδίτη, η οποία σπεύδει στο ελαιοτριβείο.

Στο μεταξύ, η Αρετή βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να χωρίσει τη Βασιλική από τον Φίλιππο και αρχίζει να διαβάλλει τη Χάιδω προκειμένου να ταράξει την ησυχία των Στεφανέων. Το κόλπο της έχει αποτέλεσμα και η κόρη της πέφτει στην παγίδα της, ωστόσο της ζητάει να μην κάνει υποδείξεις σχετικά με την ανατροφή του μωρού.

Αργότερα, η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο και συναντάει τυχαία τον Στάθη και την Εύα και αρχίζει να τους βρίζει. Στη συνέχεια βλέπει στον δρόμο την Αλκμήνη με την Αντωνία και τους επιτίθεται. ‘Ομως η τελευταία τής απαντά αναλόγως. Την ίδια ώρα, ο Πότης στήνει μία πλεκτάνη για να ρίξει στην αγκαλιά του την Άννα. Συγκεκριμένα, της λέει ότι υπάρχει μία κοπέλα από τη Σπάρτη που δήθεν του προξενεύουν, για να την κάνει να ζηλέψει. ‘Ομως εκείνη δεν δείχνει να συγκινείται. Μάλιστα, όταν της γνωρίζει την υποτιθέμενη νέα σύντροφό του, με το όνομα «Δανάη», η Άννα τής κάνει μερικές ερωτήσεις.

Η κοπέλα σαστίζει και κάνει απανωτές γκάφες, δίνοντάς της την εντύπωση ότι είναι ανόητη. Λίγες πμέρες μετά, ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μία μουσική βραδιά στην οποία παρευρίσκεται και ο Λυκούργος ως τιμώμενα πρόσωπο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος στο σχέδιο της Τζένης και του Πασχάλη!

Ρεμπρόφ out, Γκατούζο In

Σασμός: Φονιάς ο Νικηφόρος; Σκοτώνει τον Μαθιό;