Το υλικό από τις κάμερες που τοποθέτησε η αστυνομία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η Δήμητρα με τους άντρες του τμήματος κινούνται αστραπιαία και τον συλλαμβάνουν.

Την ίδια στιγμή ο Άγγελος είναι καταρρακωμένος από αυτή την εξέλιξη: «Είχα δίκιο. Οσο σκέφτομαι τι πέρασε στο χέρια αυτού του κτήνους το παιδί, μου έρχεται να τρελαθώ», μονολογεί και ζητάει από τον Λυκούργο: «Σε παρακαλώ, κάνε κάτι. Βοήθησέ με να πάρω την κηδεμονία της εγγονής μου, δεν θέλω το παιδί να καταλήξει σε κανένα ίδρυμα».

Ο Πότης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άννα, όμως εκείνη δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του, ενώ η Αθηνά στρέφεται στον Κουράκο προκειμένου να βρει ποιος την απειλεί. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης στριμώχνει εκ νέου τον Αλέξη, ο οποίος αρχίζει να πανικοβάλλεται: «Νομίζω ότι ο εισαγγελέας έχει αρχίσει να με υποψιάζεται. Τελευταία συνέχεια μου πετάει υπονοούμενα και δεν μου αρέσει», αναφέρει στη Μυρτάλη. 

Η Ισμήνη στο μεταξύ, αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν για την πραγματική αιτία που άφησε τον Κωνσταντίνο και επιμένει στον ισχυρισμό ότι χώρισε με τον Κωνσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της,  βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται.

Στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κωνσταντίνο ακόμα αλλά είναι αποφασισμένη, όσο κι αν την πονάει να δώσει οριστικό τέλος. Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει. Τη ρωτάει τι συμβαίνει και του εξηγεί ότι τελείωσε με τον Κωνσταντίνο.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;