Με πολλά ερωτηματικά μας άφησε ο β ” κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς. Ένα από αυτά είναι και το μεγάλο μυστικό της Ασπασίας ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Ένα μυστικό που το κρατούσε καλά κρυμμένο από την οικογένειά της και που καρδιοχτυπούσε κάθε λεπτό να μη βγει η αλήθεια στο φως.

Κι όμως, η κακή τύχη το έφερε έτσι που η αλήθεια αυτή δεν θα μείνει πλέον κρυφή σύμφωνα με το περιοδικόTiVi σίριαλ. Όπως θα δούμε στα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου τον Σεπτέμβριο, ο Δημοσθένης θα μάθει τα πάντα γι αυτή την υπόθεση. Μετά τη συνομιλία που άκουσε η Ειρήνη και που τη μετέφερε αμέσως στον πατέρα της, ο Δημοσθένης θα δούμε ότι θα ζητήσει άμεσα εξηγήσεις από την Ασπασία. Ο ίδιος τη ρωτάει τι εννοούσε η μικρή. Η Ασπασία στην αρχή θα τα χάσει και θα προσπαθήσει να καλύψει αυτά που άκουσε η Ειρήνη με διάφορες δικαιολογίες, αλλά ο Δημοσθένης δείχνει να μην πιστεύει λέξη από όσα ακούει.

Η Ασπασία δεν αντέχει πλέον αυτή τη συναισθηματική πίεση και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια και να του πει την αλήθεια. Του λέει ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του!

Πιο συντετριμμένος όμως είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος την κοιτάζει με δάκρυα στα μάτια και της λέει τι ήταν αυτό που του είπε!

Η Ασπασία αρχίζει να του εξηγεί τι είχε γίνει στο παρελθόν και παράλληλα να του εκφράζει τα αισθήματά της. Του λέει ότι όλα ήταν ένα λάθος και δεν αγάπησε ποτέ άλλον άντρα. Του λέει πως όλα ήταν ένα λάθος, μια αντίδραση για το ότι δεν άφησε ποτέ να προχωρήσει στη ζωή της. Να κάνει αυτό που ήθελε.

Η κρίση όμωs που ξεσπάει στην οικογένεια είναι πολύ μεγάλη. Ο Δημοσθένης δεν θα το περάσει έτσι «αμάσητο». Μπορεί να αγαπάει την Ασπασία βαθιά, παράλληλα όμως έχει να κάνει και με τον αντρικό του εγωισμό. Ο ίδιος θα παλέψει πολύ να νικήσει την οργή του και τον πόνο του. Το μέλλον τους σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια όμως δεν έχει καταστραφεί. Ναι. Θα περάσει αρκετά, αλλά όπως θα δούμε πολύ αργότερα θα ξεπεράσει τα εμπόδια.
Η αποκάλυψη της αλήθειας ανατρέπει τη ζωή όλων!

Στο τελευταίο επεισόδιο έπεσε η βόμβα στην οικογένεια του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ότι η Ειρήνη δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδελφό. Τι θα γίνει όμως; Πώς θα μάθει ο Δημοσθένης την αλήθεια και πώς πρόκειται να αντιδράσει;

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Θα παρουσιάζει (και) το Fame Story σε αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό-Δεν θα είναι στο OPEN!

Viral: 89χρονος ομογενής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και «ρίχνει» το TikTok

Survivor All Star: Ο Λιανός «καρφώνει» τους δημοσιογράφους της παραγωγής-«Αυτό είναι αντισυναδελφικό»!