Με πολλές ανατροπές αλλά και με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο στη σειρά Η Γη της Ελιάς, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα επεισόδιο που θα τους λύσει αρκετές απορίες, αλλά παράλληλα Θα τους δημιουργήσει έντονη αγωνία για το τι θα περιμένουν από τον τρίτη σεζόν. Παράλληλα, αρκετές από τις ιστορίες αναμένεται να ολοκληρωθούν, κάποιες άλλες μόλις ανοίγουν…
Ευτυχία και Κουράκος σε ένα… παιχνίδι αποκαλύψεων!
Ολοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μ’ αυτό το ζευγάρι. Και δεν αναφερόμαστε στον γάμο που ετοιμάζουν, αλλά στο μεγάλο αγκάθι της σχέσης τους, που δεν είναι άλλο από τον φόνο που έχει διαπράξει η Ευτυχία στον Ανέστη. Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις και το γεγονός αποτελεί πολλές φορές ανασταλτικό παράγοντα στο να χαρεί τη σχέση της και την εξέλιξη αυτήν με τον Γιώργη. Τι θα γίνει όμως; Ο Γιώργης θα μάθει ότι η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη πριν το τέλος ή στο τέλος; Εδώ γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Ενα τυχαίο γεγονός γίνεται η αιτία για να αρχίσει ο Κουράκος να υποψιάζεται πράγματα και να του μπαίνουν ιδέες. Ενώ ετοιμάζουν το σπίτι τους, έχουν παραγγειλει ένα ψυγείο το οποίο δεν χωράει να μπει από την κεντρική πόρτα και πηγαίνουν προς την πόρτα της κουζίνας.

Ο Κουράκος κάνει ένα φλας μπακ και φέρνει στο μυαλό του την εικόνα από το βίντεο που είχε στα χέρια του την ημέρα της δολοφονίας του Ανέστη. Εκεί σκέφτεται ότι είδε τον Ανέστη να μπαίνει από την κεντρική πόρτα, αλλά δεν τον είδε ποτέ να βγαίνει. Φυσικά δεν λέει τίποτα στην Ευτυχία και το επόμενο βήμα του είναι να μιλήσει με έναν φίλο του στην Αθήνα εγκληματολόγο ο οποίος τον ενημερώνει ότι υπάρχει μια μέθοδος μέσω της χημικής ουσίας λουμονόλης την οποία χρησιμοποιούν οι εγκληματολόγοι για να ανιχνεύσουν ίχνη αίματος σε τόπους εγκλήματος, καθώς αντιδρά στο αίμα, ακόμα κι αν ο τόπος του εγκλήματος έχει καθαριστεί ακόμα και βιολογικά.

Ο Κουράκος ζητάει να του στείλει τη λουμινόλη και λίγο αργότερα ψεκάζει όλη την κουζίνα, όπου εμφανίζονται κηλίδες αίματος. Φυσικά δε λέει κάτι στην Ευτυχία και περιμένει να γίνει η ταυτοποίηση. Σε αυτό το σημείο ολοκληρώνεται η ιστορία του συγκεκριμένου ζευγαριού.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA