Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ όλη η οικογένειά του τρέμει για τη ζωή του και προσπαθεί να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις με τους κακοποιούς, χωρίς να μπλέξει την αστυνομία, από φόβο.

Στο μεταξύ οι ώρες περνάνε και οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους, γεγονός που ανησυχεί τη Μαρίνα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο λέγοντάς του να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις και μάλιστα θυμωμένη!

Την ίδια στιγμή ο Mάvoς δεν κάθεται ήσυχα και αρχίζει τους τσαμπουκάδες με τους απαγωγείς του, οι οποίοι αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημά ξυλοφορτώνοντάς τον!

Λίγο αργότερο οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Οταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται. Η Μαρίνα τον ικετεύει να δώσει τα λεφτά και έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων. Τους λέει ότι είναι εντάξει και θα πάρουν ό,τι ζητήσουν φτάνει να του παραδώσουν το γιο του ζωντανό!

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει όλο το ποσό των λύτρων και προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από πολύ κόπο και με τη βοήθεια των δικών του, μαζεύει τα λεφτά και επικοινωνεί με τους απαγωγείς οι οποίοι του κλείνουν ραντεβού με μια προϋπόθεση. Τα λεφτά να τα φέρει η γυναίκα του η Μαρίνα και να μην κάνουν καμία βλακεία γιατί δεν θα τον ξαναδούν ζωντανό!

Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων.

Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή, αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Αφού τους αφήνει να πλησιάσουν, γίνεται η επέμβαση και αρχίζει ένας ανελέητος «πόλεμος», όπου υπάρχουν θύματα.

Η Μαρίνα έντρομη φοβάται για την ζωή του Μάνου, αλλά οι απαγωγείς στον φόβο για να μην συλληφθούν όλοι, αφήνουν τον Μάνο. Η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιον από αυτούς, ενώ ένας ακόμη πέφτει νεκρός!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας χαροπαλεύει -Αυτό είναι το τέλος του;

Μίμης Παπαϊωάννου: Αντίο σε έναν θρύλο

Μάρκος Σεφερλής: Αυτός είναι ο λόγος που πήγε στον ΣΚΑΪ