Ο Φίλιππος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μην έχοντας άλλη διέξοδο και αφού έχει κάνει τα πάντα για να πείσει τη Βασιλική να γυρίσει κοντά του με το παιδί, αρχίζει να βγαίνει και να πίνει. Ενα βράδυ ο Φίλιππος έχει μεθύσει και ο Λεωνίδας τον βρίσκει σε κακά χάλια. Αμέσως τηλεφωνεί στον Στάθη και του ζητάει να πάει να τον βοηθήσει να τον μαζέψουν!

Εκείνος τρέχει και μαζί με τον Λεωνίδα τον γυρίζουν στο σπίτι. Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει και ο Φίλιππος κάβε βράδυ πίνει και κάθε βράδυ τον μαζεύουν τύφλα στο μεθύσι, ενώ ο Λεωνίδας με την Αννα τον βοηθούν να γυρίσει σπίτι!

Και η κακιά στιγμή φτάνει! Ο Φίλιππος μεθά για μια ακόμα φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέφτει πάνω σε ένα δέντρο και τραυματίζεται σοβαρά. Μόλις τον βρίσκουν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και τηλεφωνούν στη Βασιλική!

Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου σοκάρει τη Βασιλική οποία κλαίγοντας και με τον φόβο για τη ζωή του τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό.

Δίπλα του είναι και η Χάιδω, που τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της! Από την άλλη η Βασιλική τρέμει ακόμα και στην ιδέα ότι ο Φίλιππος μπορεί να μη γίνει καλά.

Μετά από ώρες μεγάλης αγωνίας ο Φίλιππος συνέρχεται και η Βασιλική λυγίζει από τις τύψεις! Όπως είναι αναμενόμενο, μετά από όλα αυτά ο Φίλιππος και η Βασι-λική μονιάζουν, αλλά ο Φίλιππος παρουσιάζει μούδιασμα στα πόδια προκαλώντας ανησυχία σε όλους.

Ωστόσο ο γιατρός, συγκρατημένος μεν, τους καθησυχάζει.

Λίγο αργότερα η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον Φίλιππο και περιμένουν να πάνε όλα καλύτερα με την υγεία του, χωρίς να ξέρουν πόσο σοβαρή μπορεί να είναι η κατάστασή του.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 25/1: Η γιατρός του σόου τα «έσπασε» και έγινε viral με Live διάγνωση!

Οι 5 δανεικοί που θα άλλαζαν τον Ολυμπιακό

Survivor All Star: 5 λόγοι που η σχέση Καρολίνας – Πρίαμου θα μπορούσε να είναι στημένη απο την παραγωγη