Ο Ισίδωρος και η Αμαλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, φεύγουν μαζί σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική. Εκεί ο Ισίδωρος, που έχει πλέον πολύ δυνατά συναισθήματα για τη γραμματέα του, αφού του έσωσε τη ζωή, την αιφνιδιάζει με μια πρόταση γάμου. Εκείνη λέει το «ναι» και παντρεύονται με συνοπτικές διαδικασίες.

‘Οταν επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη, ανακοινώνουν σε όλους τον γάμο τους. Στο σπίτι των Βρεττάκων επικρατεί αμηχανία, ενώ ο Μάνος δείχνει σοκαρισμένος. ‘Ετσι, ο ίδιος και η Μαρίνα αποφασίζουν να μετακομίσουν. Ωστόσο η Αμαλία τούς ζητά να μείνουν, καθώς η αποχώρηση της μικρής Αγγελικής θα στεναχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο.

Με πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» και τη μικρή, που αρχικά δεν τη βλέπει με καλό μάτι, και επιτέλους το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει. Βέβαια ο Μάνος δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του γι’ αυτόν τον γάμο. Συμπαθεί την Αμαλία και την ευγνωμονεί για όσα έκανε, δεν παύει όμως να είναι επιφυλακτικός, εξαιτίας του μεγάλου ηλικιακού και οικονομικού χάσματος ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Ισίδωρος του ξεκαθαρίζει ότι έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα περιουσιακά.

 

 Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο-Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Alex Marc Márquez: «Το 2024 είναι πολύ κρίσιμο για εμάς»

Το Ναυάγιο: Νέος έρωτας-Μαζί Βασίλης και Στέλλα!