Είδαμε ότι η Βασιλική στη σειρά Η Γη της Ελιάς, παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και ευτυχώς ο Φίλιππος κατάφερε να τη σώσει!

Ένας άγνωστος άντρας παρακολουθούσε την κοπέλα και όταν βρήκε την ευκαιρία επιχείρησε να την παρασύρει και να τη βιάσει.

Όλα ξεκίνησαν στη σειρά του ALPHA, όταν ένα βράδυ ο Φίλιππος με τη Βασιλική αποφασίζουν να βγουν για ποτό, αφήνοντας τη μικρή στη Χάιδω να τον προσέχει. Το ζευγάρι χαρούμενο που θα περάσει χρόνο μαζί, φτάνει στο μπαράκι και παραγγέλνει να πιει. Την ίδια ώρα, από μακριά ένας άγνωστος παρακολουθεί τη Βασιλική επίμονα και πίνει μονορούφι το δικό του ποτό, σαν να δείχνει πως έχει αγωνία για κάτι. Η έξοδος του Φίλιππου και της Βασιλικής όμως δεν εξελίσσεται καλά αφού οι δυο τους καταλήγουν να διαφωνούν έντονα για ένα θέμα και στη συνέχεια να καβγαδίσουν έντονα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Φίλιππος να παρατάει σύξυλη τη Βασιλική, που βρίσκεται εκτεθειμένη σε μεγάλο κίνδυνο. Ο άγνωστος άντρας βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε και πλησιάζει τη Βασιλική, η οποία δείχνει πως θέλει κάπου να μιλήσει. Αυτός την ρωτά αν είχαν ερωτικό καβγαδάκι με εκείνη να απαντά ότι είναι ο σύζυγός της και είχαν μία διαφωνία.

Εκείνος τότε συστήνεται και κάθεται μαζί της να τον κεράσει ένα ποτό. Ξαφνικά η Βασιλική αρχίζει να μη νιώθει καλά και θέλει να φύγει. Όταν σηκώνεται όμως εκείνη παραπατά και εκείνος της προτείνει να την πάει σπίτι. Την  βγάζει έξω και προσπαθεί να τη βιάσει!

Τα καλύτερα παιδικά περιοδικά στην πιο ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ

Η Βασιλική παλεύει με τις λίγες δυνάμεις που έχει να τον απωθήσει, ενώ στο μεταξύ, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετανιωμένος, που την άφησε έτσι, επιστρέφει να την πάρει. Οταν βλέπει το σκηνικό, ορμάει πάνω στον άντρα αυτόν και αρχίζει να τον βαράει και να του φωνάζει! Λίγα λεπτά αργότερα συλλαμβάνεται και διαπιστώνεται ότι της είχε ρίξει το χάπι βιασμού.

Όταν η Βασιλική συνέρχεται μαθαίνει ότι ο Κουράκος έχει συλλάβει τον Γάκη για απόπειρα βιασμού. Την  ίδια ώρα ο Στάθης μαθαίνει ότι συνελήφθη ο υπεύθυνος για την κατάσταση της κόρης του. Τρελαμένος αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του! Έτσι, την ώρα που ο Κουράκος έχει στο τμήμα τον Γάκη, μπαίνει μέσα ο Στάθης και πιάνονται στα χέρια!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: «Κόβονται» από τον ΑΝΤ1-Πότε θα επιστρέψουν-Πρόβλημα με τα γυρίσματα

Επίδομα θέρμανσης: Αυτές είναι οι κατηγορίες των δικαιούχων – Τα ποσά που θα καταβληθούν

ΑΝΤ1-Λιάγκας: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα-Ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση