Η χαρά του Αλέξη για το καινούργιο μαγαζί στη σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι μεγάλη αλλά η Μυρτάλη δε δείχνει να μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό, γεγονός που τον κάνει καχύποπτο απέναντι της. Η Μαργαρίτα γίνεται έξαλλη μόλις μαθαίνει ότι ο γιος της ανοίγει μαγαζί και σκοπεύει να πάρει την πελατεία του Χρήστου, που τον ευεργέτησε.

Τα νέα για το Λυκούργο είναι άσχημα καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι δεν υπάρχει συμβατός δότης. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Η Ισμήνη, η Χάιδω και ο Χρήστος δεν είναι συμβατοί κι έτσι όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Στάθη και την Μαργαρίτα.

Ο Λυκούργος από την άλλη δείχνει να έχει αποδεχτεί ότι το τέλος πλησιάζει και συντάσσει την διαθήκη του, την οποία εμπιστεύεται στον Κωσταντίνο ενώ παράλληλα τον εκλιπαρεί, να τα ξαναβρεί με την Ισμήνη.

Η Δήμητρα ερευνά την πληροφορία που της έδωσε η Εύα και αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημοσθένης έχει κάποια εμπλοκή, με την στρατολόγηση του Άρη στο καρτέλ των ναρκωτικών.

 

Η Μυρτάλη δρομολογεί την αποχώρηση της από τη Μάνη πίσω απ’ την πλάτη του Αλέξη ενώ εκείνος κάνει όνειρα για το εστιατόριο που θα ανοίξουν. Ο Ορέστης έρχεται σε επαφή με τον Ισίδωρο με σκοπό να νοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο.

Η Θοδώρα εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο και ζητάει από το Μάνο να την προσλάβει. Η Αλκμήνη και η Αντωνία πηγαίνουν στο καφενείο για να παίξουν τάβλι. Ο Πότης που πλέον ξέρει ότι οι δύο κοπέλες είναι ζευγάρι ξεκίνα να τις σχολιάζει εκνευρίζοντας την Άννα.

Η Μαρίνα πιέζει την Μυρτάλη να της πει αν φοβάται τον Αλέξη αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει σε κανέναν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Ο Ορέστης πηγαίνει ξανά στο σπίτι του Δημοσθένη. Τη στιγμή που οι δυο τους παίζουν μπιλιάρδο φαίνεται ένα όπλο στην ζώνη του το οποίο βάζει σε υποψίες στο Δημοσθένη.

Ταυτόχρονα ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην Αθηνά πως η Μυρτάλη σκοπεύει να αποχωρήσει από την εταιρεία και της προτείνει ένα τρόπο για να πάρει πίσω τις μετοχές της ενώ ένας ανώνυμος δότης, εμφανίζεται για το Λυκούργο προκαλώντας χαρά σε όλους.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος χαροπαλεύει-Αυτός τον μαχαίρωσε

Οι δύο Έλληνες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Θανάσης εκβιάζει την Μιράντα