Ο Ισίδωρος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ξέρει ότι η οικογένειά του δεν ενθουσιάστηκε με τον ξαφνικό γάμο του, με μια γυναίκα πολύ νεότερή του, που δούλευε ως γραμματέας του στο δημαρχείο. Αισθάνεται ότι τον κατέκλυσε η παρόρμηση για την τρυφερότητα και τη φροντίδα που του έδειξε η Αμαλία και την παντρεύτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ζώντας όλοι μαζί, παρά τις προσπάθειές του, αντιλαμβάνεται πως η Αμαλία δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο σπίτι των Βρεττάκων και να κρατήσει τις ισορροπίες με τα άλλα μέλη. Θέλει να γίνει η «πρώτη κυρία» του σπιτιού, που θα έχει λόγο για όλους και για όλα και να εμπλακεί σε όλες τις δραστηριότητες της οικογένειας. Συγκρούεται με την Αθηνά, την Ιουλία, τη Μαρίνα και ο Μάνος δεν έχει καμιά διάθεση να τη δικαιολογήσει, καθώς ασκεί κακή επιρροή στην κόρη του. Ο Ισίδωρος εξοργίζεται από τον τρόπο που κινείται για να εδραιώσει τη θέση της στην οικογένεια, δρώντας πίσω από την πλάτη του, με πολλή πονηριά. Δεν είναι μια επιπόλαιη και παρορμητική νέα γυναίκα, αλλά ένα παμπόνηρο Θηλυκό, που τον χρησιμοποιεί για να πάρει το κουμάντο στους Βρεττάκους.
Παρά τις συμβουλές του και τη φροντίδα που της δείχνει, η στάση της τον εξοργίζει. Αναρωτιέται αν ο γάμος του με αυτή τη νεαρή γυναίκα μπορεί να έχει μέλλον, έτσι όπως έχει επιλέξει να κινηθεί, και θέλει να πάρει τις αποφάσεις του με καθαρό μυαλό. Μακριά από όλους και από όλα. Έτσι, προγραμματίζει να κάνει ένα ταξίδι στο Λονδίνο μόνος, για να δει την κόρη του Αντιγόνη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Γιώργος θα βρει το δολοφόνο του Λάζαρου-Είναι η Βασιλική;

Ο Randy Lanier: Έζησα διπλή ζωή ως οδηγός ράλι και λαθρέμπορος ναρκωτικών

Η Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ-Έτσι θα εκδικηθεί τον Μάρκο!