Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς, φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα με το όνομα του Ισίδωρου, δίνοντας την εντύπωση σε όλους πως αυτός είναι ο αποστολέας. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και γίνεται έξαλλος μαζί της. Την επιπλήττει αυστηρά για την πρωτοβουλία της, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά.

Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνουν τρόπους να την απομακρύνουν από το παιδί. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη εξομολογείται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της, ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζουν για πολλοστή φορά.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Η Ιουλία, με μεγάλη αυστηρότητα, κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχετικά με τα mail που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του και δεν δείχνει διατεθειμένος να το αφήσει έτσι.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Μπισμπίκης τον Ιανουάριο – Τι έχει συμβεί

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Liewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμός

Masterchef: Οι αλλαγές που ετοιμάζει η παραγωγή