Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος στη σειρά Η Γη της Ελιάς περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη Μάλτα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα…

Ο εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά, αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο. Ο Σωκράτης παλεύει να βρει απαντήσεις σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού, αλλά η παιδοψυχολόγος δεν τον διευκολύνει, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του Μάνου και της Μαρίνας. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει. Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική.

Εκτός από το σατανικό σχέδιο εκδίκησης του Αλέξη, η Μυρτάλη προχωρά ακάθεκτη το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Δημοσθένη και ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της ωστόσο αρχικά δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Εκείνη όμως επιμένει. Η απαίτησή της αυτή προκαλεί τον θυμό των Βρεττάκων και της Αθηνάς. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και για πρώτη φορά τής μιλά πολύ σκληρά. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της ανιιμιάς του και όλοι συμφωνούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα. Ο Δημοσθένης δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό, προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρίας.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος «παίζουν» ξύλο για την Αγγελική!

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – «Τραβάει το σχοινί» ο Ερντογάν

Φλόγα και Άνεμος: Η αυλαία πέφτει