Η Βασιλική και ο Φίλιππος της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, κάνουν μια κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με τη μεταστροφή του… Μετά από αυτή την κουβέντα ο Φίλιππος φεύγει από το σπίτι, αλλά οι ώρες περνάνε και δεν εμφανίζεται. Έτσι αρχίζουν να ανησυχούν τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να τις καθησυχάσει.

Ωστόσο ο Φίλιππος δεν δίνει σημεία ζωής και η εξαφάνισή του αναστατώνει, τους πάντες στο σπίτι και όντως ενημερώνουν για την εξαφάνιση του Φίλιππου και περιμένουν νέα, ενώ βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Την ίδια ώρα και μετά από έρευνες ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι δυστυχώς, έχουν κάνει τα πάντα και το κινητό του Φίλιππού δεν μπορεί να εντοπιστεί και τα πράγματα παίρνουν μια απαισιόδοξη τροπή.

Η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Την ίδια ώρα η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό τους. Μάλιστα η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του «γδικιωμού» από την πλευρά του Βαφέα.

Παράλληλα, ο Στάθης και η Αριάδνη είναι συνέχεια δίπλα στη Βασιλική και προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ο Στάθης την ενθαρρύνει αλλά δεν καταφέρνει να την ησυχάσει, καθώς η Βασιλική έχει άσχημο προαίσθημα. Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης με την Ασπασία βρίσκονται δίπλα στην Ειρήνη που κλαίει ασταμάτητα, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πως ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Κίμωνα μπορεί να χάσει έναν ακόμα αδελφό.

Η νύχτα περνάει δύσκολα και όταν πια ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη. Και όντως, μετά από πολλές ώρες, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου σε κατάσταση που προμηνύει αρνητικές εξελίξεις.

Αυτό προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, καθώς δεν ρίχνει περισσότερο φως στην υπόθεση της εξαφάνισής του. Τόσο ο Κουράκος όσο και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, τα οποία όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τη Χάιδω και τη Βασιλική. Παράλληλα, ο αστυνόμος δίνει εντολή να παρακολουθούν διακριτικά τον Βαφέα.

Στο μεταξύ, η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της άνθρωποι έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο, ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν. Την ίδια στιγμή, το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο. Του λένε ότι βρήκαν πτώμα που ανήκει σε νεαρό άντρα σε μια βραχονησίδα. Ο αστυνόμος φοβάται ότι το πτώμα μπορεί να ανήκει στον Φίλιππο και αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα. Τους λέει ότι εντοπίστηκε ένα πτώμα και θα πρέπει να έρθουν για αναγνώριση.

Όλοι τα χάνουν, ενώ η Χάιδω με τη Βασιλική ουρλιάζουν. Η Χάιδω και η Βασιλική έρχονται αντιμέτωπες με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους… Η Χάιδω βλέπει τον μονάκριβο γιο της νεκρό και η Βασιλική αναγνωρίζει τον άντρα της και καταρρέει. Την ίδια ώρα, ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!