Η Μαργαρίτα είναι ράκος μετά την αυτοκτονία του γιου της στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Αισθάνεται εχθρικό το κλίμα στην Αρεόπολη, σαν να ψιθυρίζουν όλοι πίσω από την πλάτη της, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την έκρηξη οργής της Ιουλίας, η οποία έχει πλέον μάθει για την απαγωγή της αδικοχαμένης Μυρτάλης από τον Αλέξη .

Ωστόσο η απόλυτη στάση της Ιουλίας απέναντι στη Μαργαρίτα οδηγεί τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στην παραίτηση από  το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος. Σύντομα η Μαρίνα εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν της Μυρτάλης με τον Αλέξη και της δίνει να καταλάβει πως, εν μέρει, και η ίδια ενίσχυσε άθελά της την τρέλα του.

Η Ιουλία αναθεωρεί, αλλά η Μαργαρίτα εμμένει στην η απόφασή της να παραιτηθεί, ενώ σχεδιάζει να σκορπίσει την τέφρα του Αλέξη στην αυλή της.

Στο μεταξύ, ο Ορέοτης αρχίζει να νιώθει έντονη έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να τη συναντήσει και πάλι. Το ενδιαφέρον του για εκείνη μεγαλώνει διαρκώς και Θέλει να γνωρίσει καλύτερα τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Κίμωνα…

Ο Στέφανος αποφασίζει να γυρίσει στην Ισπανία, καθώς το κλίμα στη Μάνη έχει αρχίσει να τον ψυχοπλακώνει. Η Άννα εντοπίζει το σπίτι της Ουρανίας, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για το φιάσκο, αλλά δεν τη βρίσκει εκεί. ‘Ετσι, ο Πότης αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μισή αλήθεια, στην προσπάθειά του να προλάβει τα χειρότερα.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

 

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ