Ο Ισίδωρος φτάνει στην Κηφισιά για να επισκεφτεί την Ιουλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς και να περάσει δύο μέρες μαζί της. Εκείνη του εκμυστηρεύεται την παράνομη σχέση του Χρήστου και της Αριάδνης. Ο Κουράκος και ο Ορέστης κάνουν ένα πρώτο βήμα προσέγγισης, καθώς ο Ορέστης δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν.

Η Ισμήνη αποκαλύπτει στην Αφροδίτη ότι η κυρία Ευτέρπη την άφησε κληρονόμο στην περιουσία της.

Ο Δημοσθένης πηγαίνει να πάρει το μωρό από την Ξένια, αλλά τον περιμένει η πιο δυσάρεστη έκπληξη της ζωής του. Η Ξένια διαφεύγει με τα χρήματα και το μωρό και ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος. Η Ειρήνη και η Ασπασία απορούν τι μεσολάβησε…

Ο Χρήστος επηρεάζεται από την πρόθεση της Αφροδίτης να χαρίσει την κληρονομιά της κυρίας Ευτέρπης όπως αναφέρει το Τηλέραμα. Η πράξη της τον συγκινεί πολύ και εκτιμά ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα της.

Η Αριάδνη νιώθει πως εκείνος έχει αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί της. Τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση της Αριάδνης εκμεταλλεύεται η Ιουλία, που θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να την πλησιάσει. Η Αμαλία συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της, αναγκάζοντας την Αθηνά να της απαγορέψει να ξαναπάει στον ελαιώνα . Ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές, αλλά δεν ενημερώνει την Ισμήνη. Ο Παρασκευάς, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στην Ειρήνη πως είναι αδελφή του Φίλιππου. Η νεαρή κοπέλα μένει άφωνη… Η Δήμητρα επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Κουράκο, όταν αποφασίζει επιτέλους να του ομολογήσει τι τη βασανίζει. Θλιμμένη, του ανακοινώνει πως πήρε μετάθεση στο εξωτερικό. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα και σοκάρει τον αστυνομικό.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA