Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο στη Γη της Ελιάς. Εκείvoς όμως νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να τα ξαναβρούν. Η Μαρίνα όμως αρνείται, οδηγώντας τον Μάνο στη σκέψη του χωρισμού.

Στο μεταξύ ο Μάνος είναι απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας, η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό, και ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου. Του λέει να πει κάτι στη Μαρίνα αλλά και εκείνος δεν καταφέρνει τίποτα.

Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει από αυτή τη στενάχωρη κατάσταση και εκεί συναντά την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας.

Την ίδια ώρα η Άννα και η Βασιλική τους βλέπουν και απορούν με την τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα που βλέπουν ανάμεσά τους και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν! Της ζητούν να κόψει τα πείσματα γιατί θα το μετανιώσει μιας και ο Μάνος ήταν το απόγευμα στο καφενείο και η Αφροδίτη φρόντισε να τον παρηγορήσει, όπως της επισημαίνουν.

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και αποφασίζουν να μη συνεχίσουν να βρίσκονται, ενώ η παρέα με τον Μάνο συνεχίζεται και μάλιστα ακόμα πιο στενά. Ετσι ένα βράδυ η Αρετή τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα! Της λέει ότι πρέπει να ξυπνήσει γιατί ο Μάνος την απατά με τη γιατρό ενώ της τονίζει ότι τον είδε με τα μάτια της  δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!