Οι Βρεττάκοι θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές στο γ’ κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα, που θα διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη τους. Σαν να μην έφτανε η τραγωδία από την οδυνηρή περιπέτεια της απρόσμενης ομηρίας τους, ο Μάνος και η Μαρίνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δική τους τραγωδία, καθώς χάνουν το μωρό τους. Το πλήγμα είναι πολύ βαρύ για τη Μαρίνα, που αδυνατεί να συνέλθει, ενώ ο Μάνος καλείται να σηκώσει στους ώμους του ένα δυσθεώρητο βάρος και να στηρίξει τόσο τον πατέρα του όσο και τη γυναίκα του.

Η ομηρία των Βρεττάκων στο σπίτι του Ισίδωρου σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, μετά την αποτυχία των ληστών να χτυπήσουν τη χρηματαποστολή αφήνει βαθιά σημάδια στην οικογένεια, καθώς ο πατριάρχης της βγαίνει βαριά λαβωμενος από αυτή την περιπέτεια. Και ναι μεν οι γιατροί καταφέρνουν να σώσουν τη ζωή του, όμως αναγκάζεται να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι και τίποτε δε δείχνει ότι θα καταφέρει να σηκωθεί.

Η Ιουλία ψάχνει απεγνωσμένα το χαμένο μωρό της, ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τον αδελφό της, έχοντας κρατήσει τον Στάθη μακριά από τη ζωή της… Στο πλευρό του Ισίδωρου θα βρεθεί και η γραμματέας του, Αμαλία, προσφέροντάς του στοργή και αφοσίωση που είχε χρόνια να πάρει.
Για την οικογένεια Στεφανέα, κυρίως τη Χάιδω, που συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει είτε να δολοφονηθεί είτε να καταλήξει στη φυλακή, ως φόνισσα του Βαφέα, ο ουρανός σκοτεινιάζει επικίνδυνα, καθώς το βρόμικο παρελθόν του δολοφονημένου άντρα της ρίχνει βαριά τη σκιά του. Ο Πέτρος Στεφανέας, από τον οποίο έχει χηρέψει η Χάιδω, ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο.

Δολοφονήθηκε, σε ένα άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, τη μέρα που πάντρευε την κόρη του και μαζί του εκτελέστηκε κι αυτή, βυθίζοντας τη Χάιδω και τον Φίλιππο στο πένθος και το μίσος για εκδίκηση, καθώς πιστεύουν πως πίσω από το διπλό φονικό βρίσκεται η οικογένεια Καπερνάρου και ειδικότερα ο Στάθης.

Ο μόνος που γνωρίζει το σκοτεινό παρελθόν του Πέτρου Στεφανέα είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος σκοπεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό προς το παρόν, για τους δικούς του ιδιοτελείς λόγους…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Κουσουλός: Τέλος από την εκπομπή της Κουτσελίνη

Viral: Σκύλος οδηγεί σκάφος και παίρνει βόλτα τον ιδιοκτήτη του! (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη μάνατζερ – Ποια είναι