Το λάθος που έκανε ο Δημοσθένης να μπλεχτεί στα πόδια του αρχιμαφιόζου «Κεφάλα» στη σειρά Η Γη της Ελιάς, κάτι που του είχε μάλιστα επισημάνει ο Κωνσταντίνος, ήρθε η ώρα να το πληρώσει. Ο πόλεμος ανάμεσα στις συμμορίες μαίνεται και τα πρώτα θύματα ήδη έχουν καταγραφεί. Σειρά όμως τώρα έχει ο Κωνσταντίνος…
Ο Κωνσταντίνος, όπως ήταν αναμενόμενο, αν και δεν το ήθελε εξαρχής, βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και, ενώ στήνεται ενέδρα, δέχεται πυροβολισμό. Τραυματισμένος, και μέσα στα αίματα, μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Φυσικά το άσχημο νέο φτάνει στην Ισμήνη και η κοπέλα τρελαίνεται. Στο μεταξύ ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου δεν έχει αναστατώσει μόνο την Ισμήνη, αλλά και την αστυνομία, μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου. Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος, και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα. Η Ισμήνη αναρωτιέται ποιος μπορεί να τον θέλει νεκρό.

Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος, βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίvoς και 0 πελάτης του ήταν ενέργεια του μαφιόζου «Κεφάλα» και τον ζώ-νουν τα φίδια. Στο μεταξύ, η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα, αλλά είναι εξαντλημένος.

Λίγο μετά τον επισκέπτεται ο Λυκούργος, ο οποίος προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτηματικά που τον βασανίζουν. Το ίδιο όμως κάνει και ο Κουράκος, ο οποίος αρχίζει με τον Κωνσταντίνο μια πρώτη συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο πυροβολισμός.

Στο μεταξύ ο Λυκούργος βασανίζεται από τις υποψίες που του γεννήθηκαν από τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης φυγαδεύει την μητέρά του-Ο Ευθύμης τον κυνηγά!

Bόμβα: Εκεί πάει ο Χουάνγκ με 20.000.000!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ποιος φέρνει δυστυχία στην Γεωργία-Η Βικτώρια προκαλεί και πάλι!