Ο Αλέξης γεμάτος χαρά μιλάει στη μητέρα του στη σειρά Η Γη της Ελιάς για τη σχέση του με την Μυρτάλη αλλά δεν παίρνει την απάντηση που περίμενε αφού η ίδια του λέει ότι η σχέση τους είναι προβληματική και δεν την ενδιαφέρει πλέον τι κάνει  με τη Μυρτάλη. Εκείνος στην αρχή τα χάνει, αλλά δεν μπορεί να κρύψει και τον θυμό του.

Λίγο αργότερα η Μαργαρίτα βλέπει τη Μυρτάλη και την προειδοποιεί ότι έμαθε τα νέα αλλά θα πρέπει να προσέχει γιατί ο Αλέξης είναι πολύ ευαίσθητος και καλλα θα κάνει αυτή τη φορά να μην τον πληγώσει. Η Μυρτάλη ωστόσο έχει διαφορετική άποψη από τη Μαργαρίτα και της λέει να μην παίρνει και όρκο για το ποιος είναι ευαίσθητος  και ποιος όχι. Επιπλέον της λέει ότι προφανώς δεν έχει ιδέα για το ποιος πραγματικά είναι ο γιος της.

Λίγο αργότερα η Μυρτάλη μιλάει στον Αλέξη για την κουβέντα που είχε με τη Μαργαρίτα και εκείνος πηγαίνει έξαλλος στο σπίτι της μάνας του και της μιλάει με πολύ άσχημο τρόπο. Της λέει να μην ανακατεύεται στη ζωή του και την αρπάζει από το λαιμό για να την πνίξει.

Τελευταία στιγμή η Μαργαρίτα γλιτώνει από τα χέρια του και τρομοκρατημένη από την βίαιη αντίδρασή του, αλλάζει τις κλειδαριές για να μην ξαναμπεί ο Αλεξης στο σπίτι και φεύγει έντρομη από εκεί. Στο μεταξύ εξομολογείται στην Αθηνά τα όσα έγιναν, λέγοντάς της ότι το ίδιο της το παιδί πήγε να την πνίξει! Τότε αποφασίζει προσωρινά να μετακομίσει στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει από το σοκ. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί. Εκείνη, όμως βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει.

Η Αθηνά σοκάρεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι στη Μαργαρίτα, ενώ την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και μια άγνωστη γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλέξη. Του λέει ότι ξέρει τα πάντα κι εκείνος ταράζεται ακόμα περισσότερο. Την ίδια στιγμή η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίε της για τη σχέση της με τον Αλέξη, ενώ η Μυρτάλη δεν συμμερίζεται τη γνώμη της και την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά!

Στο μεταξύ η Μαργαρίτα συγκρούεται για άλλη μια φορά και πολύ έντονα με τον Αλέξη και, όταν αυτός δεν αποδέχεται τους όρους της του ξεκαθαρίζει πως δεν τον θέλει να τον ξαναδεί και τον πετάει έξω από το σπίτι.

Αργότερα και η Αθηνά μιλά σκληρά στον Αλέξη για το γεγονός ότι σήκωσε το χέρι του στη Μαργαρίτα και λίγο αργότερα στο θολωμένο του μυαλό τριγυρίζει η ιδέα ότι η Αθηνά είναι εκείνη που βάζει λόγια στη μάνα του για εκείνον και δεν διστάζει να παρουσιαστεί μπροστά της και πάνω στην τρέλα του τη χαστουκίζει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 8/2: Ο ΕΠΙΚΟΣ καβγάς Τάκη – Ρίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Καιρός: Επιμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις σύμφωνα με τον Αρναούτογλου

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος ο πατέρας της Μυρτούς-‘Ετσι πεθαίνει ο Αχιλλέας